2777
2789
متفرمین اصلا لاغر نمیکنه منم خوردم .تقریبا ۶ کیلو اضافه وزن دارم نه چاقم کرد نه لاغرم‌ کرد.قطعش کردم

حتی منم دوکیلو هم چاق شدم.خخخ ولی همش جلو مینداختم پریودمو آلان 26روز نشدم

سلامتی ظهور آقا صلواتی هدیه کنیم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فداتشم  ن بابا عزیزدلم ایشالا بزودی خبر بارداریتو تو سایت ببینمو کلی برات ذوق کنم دوست خوبم 😘 ...

مرسی گلم خدا از دهنت بشنوه

مادر به قربانت ؛چقدر دلم تنگ است برای دیدن چهره معصوم و کودکانه ات،برای در آغوش کشیدن و بوییدن عطر تن کودکانه ات....جان مادر!چند سال دیگر باید چشم انتظارت باشم تا بیایی و نجات دهی مرا از این سکوت گوش خراش خانه ؟نبودنت دارد در دلم سنگینی میکند ...مگر چه میخواهم جز اینکه دستان کوچکت را بگیرم و درست راه رفتن و راهِ درست رفتن را به تو بیاموزم؟جان مادر ، من‌که دستم به آسمان نمیرسد خودت برای آمدن خودت کاری کن ...😔😔
عزیزم پیاده روی هم زیاد نکن.پله بالا پایین نرو.چیزای سنگین بلند نکن.نزدیکی نداشته باش.زیاد با گوشی ب ...

ایشالا روزی خودت من زیاد علایم ندارم فقط درد پریودیییی خعلی کم و درد سینه کم ،شما هم این ماه اقدام کردی؟

یکم درد پریود داشتم با یکم سینه هام درد دارن البته خعلییی کم و خعلیییی بی حوصله شدم ،فردا موعد پریود ...

ابجی من بی بی  چکم مثبت شدپررنگ  شب شوهرمو سورپرایزر کردم فرداصبحش پریود شدم نمیدونم چرا مثبت شد😔😔😔😔 بعد ماه بعد باردار شدم ولی سقط کردم

به همه خوبی کن حتی اگه بهت بدی کردن🙃🖤
ابجی من بی بی  چکم مثبت شدپررنگ  شب شوهرمو سورپرایزر کردم فرداصبحش پریود شدم نمیدونم چرا م ...

خودمم تجربه ی بارداری شیمیایی دارم و ی خارج رححمی ایقدر استرس دارم ک حد نداره

چون بار اولی بارداری شیمیایی بوده

والا زیر نظر پزشک منو شوهرم جفتمون ازمایش دادیم سالم بودیم بعد ماه اول اقدام ک بی بی چکام منفی شد پریود شدم ماه دوم یه روز ب پریودیم بی بی چکم مثبت شد فرداش پریود شدم  ماه بعداونم که دیگه باردارشدم ۹هفته سقط کردم

خودمم تجربه ی بارداری شیمیایی دارم و ی خارج رححمی ایقدر استرس دارم ک حد نداره

دورت بگردم استرس نده بخودت واست سمه بیخیال باشه خدا خودش بخواد یه نی نی سالم میده انشالله

میوه جات بخور تایبوست نگیری به وسیب وگلابی واسه زیباشدن خوبه.مغزیجات بخور لبنیات وحتما بخور تاکمبود کلسیم نگیری .اسید فولیک وحتمابخور چون واسه تشکیل عروق عصبی خیلی مهمه

عبادت کن نماز اول وقت بخون ذکر بگو 

] «يا ليتني کنت معکم فافوز فوزا عظيما»
دورت بگردم استرس نده بخودت واست سمه بیخیال باشه خدا خودش بخواد یه نی نی سالم میده انشالله

بخدا ایقدر بخاطر خارج رحمی سختی و استرس کشیدم میترسم اما خب دوماه پیش عکس رنگی انجام دادم لوله هام باز شد دلم‌ب همین خوشه خداکنه زود فردا بش برم‌سونو مطمین بشم سر جاشه

ایشالا ب وقتش اصن ناراحت خودتتتت نکن ،قلب بچت تشکیل شده بود؟؟؟؟