بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مادر به قربانت ؛چقدر دلم تنگ است برای دیدن چهره معصوم و کودکانه ات،برای در آغوش کشیدن و بوییدن عطر تن کودکانه ات....جان مادر!چند سال دیگر باید چشم انتظارت باشم تا بیایی و نجات دهی مرا از این سکوت گوش خراش خانه ؟نبودنت دارد در دلم سنگینی میکند ...مگر چه میخواهم جز اینکه دستان کوچکت را بگیرم و درست راه رفتن و راهِ درست رفتن را به تو بیاموزم؟جان مادر ، منکه دستم به آسمان نمیرسد خودت برای آمدن خودت کاری کن ...😔😔
والا زیر نظر پزشک منو شوهرم جفتمون ازمایش دادیم سالم بودیم بعد ماه اول اقدام ک بی بی چکام منفی شد پریود شدم ماه دوم یه روز ب پریودیم بی بی چکم مثبت شد فرداش پریود شدم ماه بعداونم که دیگه باردارشدم ۹هفته سقط کردم
دورت بگردم استرس نده بخودت واست سمه بیخیال باشه خدا خودش بخواد یه نی نی سالم میده انشالله
بخدا ایقدر بخاطر خارج رحمی سختی و استرس کشیدم میترسم اما خب دوماه پیش عکس رنگی انجام دادم لوله هام باز شد دلمب همین خوشه خداکنه زود فردا بش برمسونو مطمین بشم سر جاشه