2777
2789

علایمت چی بود؟؟ چن روز عقب انداختی؟ 

بایه صلوات آمین بگو دوست عزیز .خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم💕💕💕

فولیک اسید  و موادی که حاوی فولیک اسیدن مثل توت فرنگی ، کاهو

مغز گردو و پسته هم بخور 

آب زیاد بخور

تو خواب دیدم مثل قدیم 😔 داره بهم میخنده زهرا (س) ... زخم منو رها کنید ... خودش میاد میبنده زهرا(س)😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میوه سبزیجات مغزجات حبوبات شیر کشک

این چیزا هم اصلا نخورباعث سقط میشه: زعفرون جعفری گلپر فلفل جگر آویشن 

دخترم تو قشنگ ترین اتفاق امسال منی😍😘🥰🤩 دوست عزیزاگه داری امضامو میخونی لطفا برا سلامتی دخترکم یه حمد مهمونم میکنی 🙏😊
علایمت چی بود؟؟ چن روز عقب انداختی؟ 

یکم درد پریود داشتم با یکم سینه هام درد دارن البته خعلییی کم و خعلیییی بی حوصله شدم ،فردا موعد پریودمه اما دیشب بی بی چکم پر رنگ شدفوری هنوز ازمایش ندادم

مرسی عزیزم

خواهش میکنم گلم انشالله بارداری خوب و بدون مشکل داشته باشی🙏

دخترم تو قشنگ ترین اتفاق امسال منی😍😘🥰🤩 دوست عزیزاگه داری امضامو میخونی لطفا برا سلامتی دخترکم یه حمد مهمونم میکنی 🙏😊

عزیزم میشه بگی چه علاعمی داشتی؟.فولیک اسید یا یدوفولیک که از فولیک اسید بهتره بخور.قند و کربوهیدرات و چربی زیاد نخور .تنقلات زیاد نخور سعی کن چیزای سلم بخوری.زیاد گرمیجات و زیاد سردیجات مصرف نکن متعادل مصرف کن.میگن هویج و گوجه و جگر خیلی مضره تو بارداری مخصوصا سه ماهه اول نباید بخوری .چای و قهوه هم زیاد نخور 

مادر به قربانت ؛چقدر دلم تنگ است برای دیدن چهره معصوم و کودکانه ات،برای در آغوش کشیدن و بوییدن عطر تن کودکانه ات....جان مادر!چند سال دیگر باید چشم انتظارت باشم تا بیایی و نجات دهی مرا از این سکوت گوش خراش خانه ؟نبودنت دارد در دلم سنگینی میکند ...مگر چه میخواهم جز اینکه دستان کوچکت را بگیرم و درست راه رفتن و راهِ درست رفتن را به تو بیاموزم؟جان مادر ، من‌که دستم به آسمان نمیرسد خودت برای آمدن خودت کاری کن ...😔😔

عزیزم پیاده روی هم زیاد نکن.پله بالا پایین نرو.چیزای سنگین بلند نکن.نزدیکی نداشته باش.زیاد با گوشی بازی نکن.شکمتو گرم نگه دار .خیلیمواظب باش تو سه ماهه اول تا جای جنینت محکم بشه.مبارکت باشه عزیزم دست راستت رو سر ما بدبختای بچه ندار😅

مادر به قربانت ؛چقدر دلم تنگ است برای دیدن چهره معصوم و کودکانه ات،برای در آغوش کشیدن و بوییدن عطر تن کودکانه ات....جان مادر!چند سال دیگر باید چشم انتظارت باشم تا بیایی و نجات دهی مرا از این سکوت گوش خراش خانه ؟نبودنت دارد در دلم سنگینی میکند ...مگر چه میخواهم جز اینکه دستان کوچکت را بگیرم و درست راه رفتن و راهِ درست رفتن را به تو بیاموزم؟جان مادر ، من‌که دستم به آسمان نمیرسد خودت برای آمدن خودت کاری کن ...😔😔
یکم درد پریود داشتم با یکم سینه هام درد دارن البته خعلییی کم و خعلیییی بی حوصله شدم ،فردا موعد پریود ...

نوک سینه هات درد میکنه یا خود سینه هات.منم روز ۲۶ سیکلمه سینه هام سکم درد میکنه ولی نوکش نه خود سینه هام درد میکنه خیلی کم

عزیزم پیاده روی هم زیاد نکن.پله بالا پایین نرو.چیزای سنگین بلند نکن.نزدیکی نداشته باش.زیاد با گوشی ب ...

اخی عزیزم چقد ناراحت شدم از جمله اخرت الهی بحق آبروی خانم حضرت زهرا شما و کسایکه دوست دارن مامان بشن بزودی زود دامنشون سبز بشه ❤❤

منم امروز 26روز سیکلم هست ولی پریودنشدم نمی‌دونم قرص متفورمین دکتر داده واسه لاغرشدنم اونم نمیزاره پریود بشم کاش منم بی بی چک میزدم

سلامتی ظهور آقا صلواتی هدیه کنیم 
اخی عزیزم چقد ناراحت شدم از جمله اخرت الهی بحق آبروی خانم حضرت زهرا شما و کسایکه دوست دارن مامان بشن ...

ممنون از دعای قشنگ عزیزم.ببخش ناراحتت کردم.انشاالله حاجت روا بشی گلم😘😘😘

منم امروز 26روز سیکلم هست ولی پریودنشدم نمی‌دونم قرص متفورمین دکتر داده واسه لاغرشدنم اونم نمیزاره پ ...

متفرمین اصلا لاغر نمیکنه منم خوردم .تقریبا ۶ کیلو اضافه وزن دارم نه چاقم کرد نه لاغرم‌ کرد.قطعش کردم