2777
2789
عنوان

کمک خانوم های با سیاست

496 بازدید | 60 پست

بچه ها منو همسرم چند روزی بود میونمون بدون هیچ دلیلی سرد بود یعنی بخدا هیچی بعد من تلفنی به خواهرم زنگ زدم ندونستم شوهرش برداشته چون حرف نزد منم فک کردم خواهرمه گفتم هلو سی سی نگو شوهرشه اونم گف هلو فاطی بعد منم خندیدم گفتم خواهرم اونجاس گف اره گفتم گوشی رو بده بهش اونم گف یس و منم گفتم تنکیو وری ماچ

همسرم اونو تو دلش نگه داشته بعد دو روز با خنده و رویه خوش اومدیم خونه مامانم اینا منم گفتم چند روزی میمونم اونم گف باشه ولی الان اصلا زنگ نمیزنه بهم منم زنگ نزدم یبار زدم جواب نداده 

ببخشین طولانی شد اگه حوصلشو دارین بقیشو بگم

از دیگران شکایت نمیکنم بلکه خودم را تغییر میدهم💪 چرا که کفش پوشیدن راحت تر از فرش کردن دنیاست مبارزه انسان را داغ میکند و تجربه انسان را پخته میکند هر داغی روزی سرد میشود ولی هیچ پخته ای دیگر خام نمیشود

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط منم از کلمه خانم های با سیاست بدم میاد یا کسیم مث من یافت میشه؟😐😂

منظورم برا کمک بود

از دیگران شکایت نمیکنم بلکه خودم را تغییر میدهم💪 چرا که کفش پوشیدن راحت تر از فرش کردن دنیاست مبارزه انسان را داغ میکند و تجربه انسان را پخته میکند هر داغی روزی سرد میشود ولی هیچ پخته ای دیگر خام نمیشود
بابت یه هلو سی سی تنک یو وری ماچ عقده کرده ؟ 

اره هنوز بقیشم بگم ببین چجور ادمی بود و من نمیدونستم

بعد من الان۳یا۴روز میشه خونه مامانم اینا هستم اونم خونه ماملنه خودش از هم دوریم شهرستانیم

بعد اینستایه منو همسرم یکیه دیروز ک اینستارو باز کردم دیدم تو دایرکت به یه خانوم خراب پیام داده و فالوش کرده منم قاطی کردم همونارو اسکرین گرفتم فرستادم براش گفتم چقدر جالب و اینجور زنارو فالو نکن از پیجی ک من استفاده میکنم بعد اونم نوشت از کی شخصیت پیدا کردی بعد شبش دیدم به چندتاشونم پیام داده یعنی یه ساعت فاصله داشته اونا جوابشونو نداده بودن فقط این پیام داده بود منم همشونو بلاک و انفالو کردم

کجا رفتی دختر بیا بقیشو بگو 

ببخش داشتم مینوشتم