2777
2789

یه تاپیک خوندنم درباره یکی بود خواهرشوهرش یه ازمایشی داده بود نمیدونم دقیق جریان چیبود ولی بحث کشید به معاینات باکرگی الان من واقعا سوالم اینه چرا برای پسرا این ازمایش نیست؟ و ایا اگر از من موقعی که خواسته شد همچین چیزی بگم پس طرفم باید ازمایش پاکیشو بده چه جوابی ممکنه بهم بدن؟

و اگه اسلام اینو گفته چرا برای مرد نزاشته 

اسلام نگفته اینو خانواده ها بخاطر فرهنگ خودشون این یزارو میخواد دختر عزت نفس داشته باشه میزنه تو دهن طرف

اگر بودنمان مرزهای زندگی کسی را وسعت داده،می ارزیم وگرنه که هیچ...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیخیال الان بحث میشه باز😑🤐

🙂"ننگ بر سربازی که بعد از جنگ خشابش پر باشد..."🙃 یه عهد با خدا بستم...قول دادم ک خیریه بزنم و سرپرستی چند کودک رو برعهده بگیرم خیلی برای رسیدن ب این هدفم جنگیدم خیلی زخمی شدم ولی دست بردار نبودم تمام امیدم امساله رسیدن ب این هدف بستگی ب رسیدن ب هدف دیگه ای داره میشه لطفا برام دعا کنید امسال بهشون برسم....😔❤
ربطش به اسلامو از کجات اوردی 

ربط داره که نصف مهریه تعلق میگیره یا اگه مرد شرط کنه و دختر دوشیزه نباشه میتونه شکایت کنه 

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭
بیخیال الان بحث میشه باز😑🤐

اخه واقعا زورم گرفت اگه طرف دلش میخواد با ادم پاکی باشه منم دلم میخواد منم میخوام مطمعن بشم پس چرا ازمایشی برای مطمعن کردن من نیست

من خانواده شوهرم نخواستن اما خودم گرفتم. ببین طرفت هرچی خوب خوبم باشه ممکنه ی جا ی حرف بزنه آدم خوبه همیشه مدرکی داشته باشه وقتی از خودت مطمئنی.من میشناسم  طرف بعد از یک سال و نیم ازدواج مادرشوهر ک برا عروسش جون میداد برگشته بهش میگه تو باکره نبودی اوج شعور بعضیا اینقد هس 

اسلام نگفته اینو خانواده ها بخاطر فرهنگ خودشون این یزارو میخواد دختر عزت نفس داشته باشه میزنه تو دهن ...

قوانین حقوقی برا پایه شرعیات هستن

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭
پروفایلت عکس کیه عزیزم

عکس یه خانوم خوشگل😁🤚

🙂"ننگ بر سربازی که بعد از جنگ خشابش پر باشد..."🙃 یه عهد با خدا بستم...قول دادم ک خیریه بزنم و سرپرستی چند کودک رو برعهده بگیرم خیلی برای رسیدن ب این هدفم جنگیدم خیلی زخمی شدم ولی دست بردار نبودم تمام امیدم امساله رسیدن ب این هدف بستگی ب رسیدن ب هدف دیگه ای داره میشه لطفا برام دعا کنید امسال بهشون برسم....😔❤