2777
2789
عنوان

چطور لاغر بشم ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 400 بازدید | 25 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم اصلا رژیم و اینا نگیر ک داغونت میکنه از همه نظر خودتو همینطوری دوست داشته اززندگی لذت ببر و شاداب باش دنیا دوروزه

فقد ب قاعده غذا بخورآب و سبزیجات زیاد مصرف کن

من خودم تپلی بودم انقد رژیم گرفتم تا مریض شدم کلا از همه جهت داغون شدم همش حسرت گذشتمو میخورم ک دیگه برنمیگرده

خیر، نگران نباشید کسی شماره شما رو در نی نی سایت نمی بینه وگرنه که اینجا سنگ روی سنگ بند نبود!

در خصوص رژیم، حتما تاپیک های خیلی عالی بانو بامداد خمار رو مطالعه بفرمایید. هم انگیزه می گیرید و هم بهتون راهنمایی های خوبی می کنند دوستان

به علاوه، من به عنوان فردی که با موفقیت حدود سی کیلو وزن کم کردم بهتون میگم که تحت هیچ شرایطی از هیچ قرص، دارو، رژیم پولی و آنلاین استفاده نفرمایید که نه تنها سلامتی تون رو از دست میدین بلکه خیلی زود هم اون کاهش وزن برمیگرده.

لینک تاپیک کاهش وزن 

زمانی رو که در این وب سایت صرف تعاملات اجتماعی می کنم، زکات دانش و تجربه ای هست که در طول سال ها جمع آوری کردم و امیدوارم برای دیگران مفید باشه.        امیدوار هستم و توکلم به خداوند هست که صحبت نسنجیده ای نکنم که باعث آزرده شدن کسی بشه و اگر خدای نکرده چنین حرفی زدم، بدونید که هدفمند و آگاهانه نبوده و من رو به بزرگواری خودتون ببخشید.            لطفا اگر کامنت من برای شما مفید هست، برای ظهور حضرت صاحب الامر (عج)، شادی روح مادرم و سلامتی دخترکم یک صلوات مرحمت بفرمایید.
عزیزم واقعا خوبه قرصش؟؟؟؟؟

قرص مصرف نفرمایید عزیزدل، بی بروبرگرد عوارض بسیار سنگینی داره، سلامتی تون رو فدای کاهش وزن سریع نکنید عزیزجان

زمانی رو که در این وب سایت صرف تعاملات اجتماعی می کنم، زکات دانش و تجربه ای هست که در طول سال ها جمع آوری کردم و امیدوارم برای دیگران مفید باشه.        امیدوار هستم و توکلم به خداوند هست که صحبت نسنجیده ای نکنم که باعث آزرده شدن کسی بشه و اگر خدای نکرده چنین حرفی زدم، بدونید که هدفمند و آگاهانه نبوده و من رو به بزرگواری خودتون ببخشید.            لطفا اگر کامنت من برای شما مفید هست، برای ظهور حضرت صاحب الامر (عج)، شادی روح مادرم و سلامتی دخترکم یک صلوات مرحمت بفرمایید.
عزیزم واقعا خوبه قرصش؟؟؟؟؟

نمیوونم ولی عوارض و اینا نداره باز بزن گوگل یه نگاه بنداز رو فامیل ماکه خیلی زیاد تاثیر گذاشته بدن با بدن فرق داره

برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرس
خودمم تازه خریدم ولی یکی از آشناهامون خیلی خیلی خیلی زیاد با این قرص لاغر شده

دوست گلم عوارض نداره اون خانوم چقدر کم کردن

ورزش هم میکنن

تاریخ شروع رژیم ۱۳/۲/۹۹.....وزن شروع۸۳*وزن فعل۷۵*وزن هدف ۶۵  (گروه آبی) "به آرزوهایم قول رسیدن دادم"(شروع چالش پاییزی)

بچه ها مرسی از راهکارهاتون حتما اجرا میکنم ،خیلی وقته نون رو حذف کردم برنج هم کم کردم بین شام و ناهار یکی رو انتخاب میکنم اما هیچی نشده ،اخه ترازوام ندارم اصلا نمیدونم چند کیلوام یا کم میشه وزنم یا نه ؟! ترازو رو باید از کجا تهیه کنم قیمتش حدودی چنده ؟

بچه ها مرسی از راهکارهاتون حتما اجرا میکنم ،خیلی وقته نون رو حذف کردم برنج هم کم کردم بین شام و ناها ...

عزیزم با روش پل مکنا لاغر کن چیزی نیاز نیست حذف کنی بدون ورزش بدون بازگشت هست 

اگ دقیق انجام بدی ماهی ۳ کیلو کم میکنی 

تنها روشی که واسم جواب داده 

تو نت بزن تو نی نی سایتم کلی جواب,گرفتن میتونی سرچ کنی

هنگام تنگ دستی در عیش کوش و مستی   ک این کیمیای هستی قارون کند گدارا