2777
2789
عنوان

چطور لاغر بشم ؟

397 بازدید | 25 پست

سلام دوستان گل نی نی سایتی 

من تازه عضو شدم 

میخواستم‌ بپرسم شما چطوری لاغر شدین ؟

چه ورزشی میشه تو خونه انجام داد برای لاغری که جواب بده ؟ خیلیییی ناامیدم چون بیرون که نمیشه رفت بهترین ورزش هم پیاده رویه که من این امکان رو ندارم خونمونم کوچیکه که نمیشه دورتادورش پیاده روی کرد

اصلا رژیم برام کارساز نیست هیچی کم نمیشه شکمم ماشاالله برای خودش بامشادیه :/

بچه ها یه سوال تو پرانتز :من تازه وارد هستم الان کسی شماره ی منو بدونه میتونه منو تو نی نی سایت پیدا کنه ؟

حلقه بزن.چیپس و پفک و شیرینیجاتم حذف کن.

تنها چیزی که از پدربزرگم به یادگار مونده همین شعره... فهم ادراکِ کمالات ای پسر پولست پول/ پرده پوش عیب اسرار بشر پولست پول / هرکسی بی پول گردد بی کَسَش خوانند خلق / پس برادر یا رفق حتی پدر ،پولست پوووول...  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موقع غذا خوردن زیااااد بجو غذاتو 

اروم اروم بخور

شیرینی جاتت رو کمتر کن و از خرما و عسل استفاده کن 

حلقه واسه شکم خیلییییی خوبه و زود لاغر میکنه

سوال دومت رو من هم نمیدونم  ولی فک کنم ن نمیشه 

همراه با رژیم و کم خوری و یکمم تحرک مثل رقص بهترین قرصه برا لاغری قیمتشم ۸۵ تومنه تو داروخونه ها میف ...

عوارض نداره یا برای بیماران ضرر؟

بزرگ شدن, ارزو بچگیم بود ولی ب امتحانش نمی ارزید🥺
همراه با رژیم و کم خوری و یکمم تحرک مثل رقص بهترین قرصه برا لاغری قیمتشم ۸۵ تومنه تو داروخونه ها میف ...

میشه در مورد این قرص توضیح بدی لطفا

تاریخ شروع رژیم ۱۳/۲/۹۹.....وزن شروع۸۳*وزن فعل۷۵*وزن هدف ۶۵  (گروه آبی) "به آرزوهایم قول رسیدن دادم"(شروع چالش پاییزی)

شیرینی رو حدف کن ... ویا شام رو

بگو اى بندگانم كه زياده بر خويشتن ستم روا داشته‏ايد، از رحمت الهى نوميد مباشيد، چرا كه خداوند همه گناهان را مى‏بخشد، كه او آمرزگار مهربان است‏.

گلم کالری شماری کن براساس وزنت و قدت بخور 

بعد شیرینیجات و هله و هوله کلا بذار کنار 

بعد  نه شمارت نمی افته کسی هم نمیفهمه

فقط به   خدای مهربونمون     اعتماد کن و به ائمه متوسل شو برات ناممکن هارو ممکن میکنن❤❤خداااااجونمممم❤میشه دستای منم مث دوستای نی نی سایتم پرکنی میدونم که ناامیدم نمیکنی از امشب امیدم هیییچ احدی نیست فقط امید به رحمتت دارم .پس تنهام نذار   .من تجربه تلخ حاملگی خارج رحم دارم دعا کنید بارداری بعدیم سالم باشه 😢😭

نون رو حذف کن،،برنج هم کم کن،،،،نوشابه وکیک و بیسکوییت نخور،،نه اطلاعات پروفایل واسه کسی نمایش داده نمیشه

وقتی رفاقتتون بایکی تموم میشه،همه ی رازهاتون رو پیش خودتون نگه دارید،،،پایان رفاقته، پایان شرافت که نیست ،،   ،  ،،،،   جهان دیوانه ای بی درد سر میخواست ما بودیم ،،،ما پشت همان دست که پوچ است زدیم