2777
2789

استاده به این دختره گفته بود مطالب رو روی تابلو بنویس قبل اژ اومدن من. که من از روش درس بدم. اینم داشت مینوشت که استاد اومد شروع کرد داد و بیداد که چرا ننوشتی. اونم گفت تا الان کلاس داشتم و الان دارم مینویسم. گفت الان فایده نداره و شروع کرد فحاشی😐 توهین و داد که همه جا خورده بودیم. حیف کار زشتیه وگرنه صداش رو ضبط میکردم میبردم اموزش شکایت میکردم. دختره هرچی میگفت ببخشید. این برمیگشت میگفت زبون درزاری نکن دختره ی پررو😐 دیوونه شده بود یارو

چه زیبا گفت بروسلی:  آرام باش، هرکس بتواند تورا عصبی کند ارباب تو میشود. بگذار ارام بودن بزرگترین قدرت تو باشد. 

چی کار زشتیه کار اون زشت بوده نه مقابله شما

اتفاقا باید ضبط میکردید دهنشو سرویس کنن

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.