2777
2789
عنوان

کمکم کنید موهام خیلی وز و خشکه

306 بازدید | 22 پست

خانمای عزیز موهام صافه ولی متاسفانه وز و خشکه لطفا بهم بگید چیکار کنم تا موهام نرم بشه خیلی اعتماد به نفسمو آورده پایین ممنون میشم کمک کنید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روغن رزماری عاااالیه بعداز حمام وقتی موهات 80 درصدخشک شدن چندقطره بریز کف دستت دستات روبهم بزن تا روغن کمی گرم بشه بعدبزن به ساقه موهات 

حسابی نرم براق میشن

شباهم قبل خواب میتونی تکرارش کنی وبعرشونه بزنی البته اگه موهات چرب نیست یعنی ریشه موهات اگه هست فقط بعدازحمام بزن

میشه لطفا واسه دوستم که فوت شده یه صلوات بفرستید
سلام دوست عزیز...واقعا تاثیر داره؟

روغن نارگیل برای بعضی ازموها تاثیر برعکس داره من امتحان کردم ولی روغن رزماری عالیه میتونی ترکیب نارگیل ورز ماری روهم بزنی

میشه لطفا واسه دوستم که فوت شده یه صلوات بفرستید

من خیلی راه ها امتحان کردن و از این نتیجه گرفتم.

بعد از شستن با شامپو، نرم کننده برن، بعد از حمام آب اضافی مو رو بگیر و سرم مو هلث نوشن بگیر یکم بزن به موهات، عالیه، اصلا وز نمیکنه. من حتی قبلاً روغن آرگان هم میزدم بعد از چندساعت وز میشدم ولی این نه

درود و صلوات بر حضرت محمد و آل محمد(ص)   به حرمت اولین بوسه ای که در زمان تولدم بر صورتم نشاندی و به یاد آخرین بوسه ای که در هنگام وداعت بر صورتت زدم... تو را عاشقانه دوست دارم. دلتنگتم مادرم