2777
2789
عنوان

خراب شدن زندگیم بخاطر جاری

2133 بازدید | 40 پست

خدایا چکار کنم زندگیم داره داغون میشه

امشب برادرهمسرم بهش زنگ زد گفت داری میری مهمونی خانمه منم ببر مسیر طولانیه با ماشین تو بیاد دوتا جاریام قرار بود با همسرم بیان

من خیلی عصبی شدم میدونید چرا ؟؟فکر نکنید از سر حسادت  و جاری بازی چون برادرهای همسرم و خانم هاشون از همسر من توقع زیادی دارن و هرکار کنه وظیفه ش میدونن و لطف نمیبینن

از اول زندگیم تا الان هم خیییییلی هم خودشون هم بچه هاشون اذیتم کردن که حال نوشتن ندارم بگم چا بلاهایی سرم آوردن ادامش بگم؟؟؟

با شوهرت صحبت کن 

نترکون دیگه سومین کاربریمه نی نی یار  عالم از شور و شر عشق خبر هیچ نداشت فتنه انگیز جهان غمزه جادوی تو بود   خدایا شکرت بابت داشتن یه پدر و مادر دلسوز و یه همسر مهربون دو تا وروجک شیطون فقط تنها چیزی که خدا جون ازت میخوام سلامتی خانوادمه همین   اقایون محترم درخواست دوستی ندید   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به همسرم گفتم نباید ببریشون چون همیشه پشت سرت میگن وظیفه اش بوده مارو برده 

از لحاظ مالی هم میلیون میلیون خرج خانوماشون میکنن به پول تاکسی میرسه زورشون میرسه

اگر هم من باشون برم با تاکسی من باید حساب کنم

حالا من ماجرای شمارو نمیدونم ولی بدیش میدونی چیه این که شوهر ادم جلوی زن خودش قلدر و مقتدره ولی جلوی دبگران سوسک میشه مقصر دیگران نیستن مقصر اون ادمهایی هستند که جلوی دیگران سوسک میشن ولی جلوی زن و بچه شون شیر درنده میشن