2777
2789
عنوان

خراب شدن زندگیم بخاطر جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 2166 بازدید | 41 پست
میگه ازین به بعد من نوکر زن داداشام میشم به تو هم ربط نداره

واااا چ پرو .... حتما میخواد لجتو در بیاره .. شوهر من تو دوران عقد اینطور بود اپل میرفت دنبال زنداداشش بعد میومد دنبال من برای مهمونی رفتن منم ادمشون کردم 

چیزی رو سخت نمیگیرم جز دستاااات 😘😘😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش به همسرت به تندی گلایه نمیکردی 

الان تو کوتا بیای فک میکنه قهرش موثر بوده و تکرار میکنه 

کوتا نیای زندگیت خراب میشه و فایده ای نداره 

کاش قبلش مشورت میکردی 

گیر بهش نده اصلا ولی گاهی بدون کنایه پیشنهاد بده از برادراش یا جاریاش کمک بگیرید ببین جبران میکنن یا نه 

چار بار ضایه بشه درست میشه

کاش به همسرت به تندی گلایه نمیکردی  الان تو کوتا بیای فک میکنه قهرش موثر بوده و تکرار میکنه&nb ...

میدونم کارم اشتباه بوده

ولی چون قبلا دیدم که جبران نمیکنن و انگار وظیفه ی ما بوده زورم گرفته بود

ولی خب اشتباهم این بود عصبی شدم

چجوری اخههههه 😭😭

هیچی مثلا یبار شوهر من چند روزی بدون وسیله شده بود بعد موتور برادر شوهرم دستش بود ی روز جاریم گفت وای هوا گرمه موتورمونو میخوایم بعد شب ک شوهرم اومد جلو شوهرم و جاریم گفتم اگ موتور داداشتو لازم مداری بده گرمشونه موتورو میخوان جاریم اینقدر خجالت کشید فک نمیکرد جلو شوهرم بگم اخه وقتی بار دار بود شوهرم ماشینو دا ب اونا من تا چند ماه بدون وسیله بودیم کاری کردم بفهمه قدر نشناسه 

چیزی رو سخت نمیگیرم جز دستاااات 😘😘😘

اگرم دوست داری نقش بازی کن مثلا یه روز برو بیرون چند ساعت بیرون بمون ازت خبر نداشته باشه نگران بشه بعدش یه بهونه جور کن مثلا بگو یکی میخواست کیفمو بدزده یا پام پبچ خورد افتادم تو خیابون. مردم اومدن بهم کمک کردن . گوشیتو تو خونه بزار بگو جا گذاشتم 

توروخدا یادم بدید من زود گریه میکنم اینم یه اخلاق منفیم

منم قبلا اینجور بودم رو خودت کار کن یواشکی گریه کن ولی جلو شوهرت نه 

مثلا وقتی اونا میرسونه و به شما توجه نمیکنه برو تو خودت بداخلاقی نکن اما دلگیر نشون بده 

تحقیرش نکن یا بگی نوکر اونایی 

وقتی حالش خوبه باهاش حرف بزن بگو دلت میخواد نفر اول زندگیش باشه از همه براش مهم تر باشی 

بگو ناراحت نمیشی به اونا محبت کنه ولی به تو بیشتر از اونا محبت کنه 

اول دلشو بدست بیار 

نشون نده از خانوادش بدت میاد 

من شناختی از خانواده همسرت ندارم خوب نمیتونم راهکار بدم 

خودت باید بگردی راه درستو پیدا کنی تو نتم سرچ کنی مطلب میاد بخون ایده بگیر 

فقط تند نرو اگه گلایه میکنی به نرمی و ادامش نده 

همسرتو تحقیر نکن 

زیادم رو این موصوع زوم نکن 

بهش بگو دلخوری که اونا فک میکنن تو براش ارزش نداری 

اگرم دوست داری نقش بازی کن مثلا یه روز برو بیرون چند ساعت بیرون بمون ازت خبر نداشته باشه نگران بشه ب ...

اصلاااآااااا بهم زنگ نمیزنه

مثله من نیست من همیشه نگرانشم

اون اصلا

حتی تو خونه موقع کار یه چیزیش بشه من سریع میپرم میگم چی شده جاییت  زخم شد فلان

ولی من شده پام سوخته حتی روشو برنمیگرده ببینه چی شده