2777
2789

یه نفر خانمی رو شدیدا عاشقش شده و با اصرار خواسته تا با هم ازدواج کنن بعد از مدتی آشنایی مرد منصرف میشه در حالی که می گفته منصرف شدم اما دارم جون می کنم. 

یعد از چند ماه باز مرد پیداش میشه و میگه خواهش می کنم زنم بشو و همه چیز را معلوم می کنه اما فرداش کلا تغییر موضع و این روند ادامه داره 

به تازگی آقا به خانم گفته که بخدا نمی دونم چم شده انگار مریض شدم. یه دقیقه می خوامت و یه دقیقه بعد پشیمونم اما باور کن هر وقت هم پشیمون میشم مدام جلوی چشمم و مثل شمع آب میشم. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودش هم میگه فکر کنم مریض شدم اما تا بحال اینجوری نبودم نمی دونم چمه

من که میگم داشته الان مشخص شده ،این دو دلیش این خواستن و نخواستن ،شما که باهاش زندگی نکردی ببینی همیشه تو انتخاباش اینطوری بوده یا نه 

خدا جونم شکرت بابت تک تک داده هات دوست دارم 🍀❤
تاثیر بدی نداره؟ 

نه عزیزم نمیخوای مواد بزنی که روت تاثیر بزاره اگه واقعا طلسم جادویی باشه روش باطل سازیش اینه. البته تو که طلسم نشدی آقا طلسم شده خونه خودش باید دود بشه نه شما 

من که میگم داشته الان مشخص شده ،این دو دلیش این خواستن و نخواستن ،شما که باهاش زندگی نکردی ببینی همی ...

هیچ وقت اینطوری نبوده. همیشه در زندگی هدف داشته و تجربه زندگی مشترک به مدت طولانی هم داشته 

مشکل مالی که در یه برهه خاصی به وجود اومده بوده و چون خانواده ش همیشه در رفاه بودن خانم نتونسته تحمل ...

شاید پس همون طلسمی چیزیه ولی من معتقدم این چیزا وجود نداره 

چون خدا به ما اختیار داده 

خدا جونم شکرت بابت تک تک داده هات دوست دارم 🍀❤