2777
2789

فکر کنم کیفتشو از دست بده

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخ، نثف شب تصمیم‌گرفتم رنگ کنم رنگها رو قاطی کردم دیدم اکسیدان ندارم 

آخ چه حیف

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
اخ، نثف شب تصمیم‌گرفتم رنگ کنم رنگها رو قاطی کردم دیدم اکسیدان ندارم 

نه مشکلی نیست من از مغازه هایی که رنگ ترکیبی میفروشن همیشه خرید میکنم رنگ ها رو قاطی میکنه تا بیست روز تو یخچال هم میشه نگه داشت فقط اکسیدان نزده باشی

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.
اره منم موهام بلنده ۴ تا تیوپ ریختم

دیگه بدتر🤕

همسرم رفت داروخونه شبانه روزی حالا تا بیاد از دلشوره می میرم

نترس انشالله خراب نمیشه

نترس انشالله خراب نمیشه

نه عزیزم دلشوره برای همسرم که رفته بیرون دارم تا بیاد از استرس خفه میشم. ولی بالاخره نصف شب رنگ کردم از داروخونه اکسیدان گرفت 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی...