2777
2789
نه عزیزم دلشوره برای همسرم که رفته بیرون دارم تا بیاد از استرس خفه میشم. ولی بالاخره نصف شب رنگ کردم ...

مبارکت باشه

بسلامتی❤

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلامت باشی عزیزم. زیتونی و دودی و نرمال بود عسلی تحویلم داد😄 

عیب نداره بازم یه تغییره برات

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
عیب نداره بازم یه تغییره برات

دقیقا. البته همسرم میگه چون خودت سفیدی موهات باید تیره باشه ولی تیره میکنم چون چشمام و مژه و ابروم قهوه ای روشنه خودم دوست ندارم انگار مال خودم نیست. الان که روشنه موهامم در بیادخیلی دو رنگ نمیشه ولی من نهایت ۴۰ روز تحمل میکنم دوباره یه رنگ دیگه میذارم

مرا هزار امید است و هر هزار تویی...
ممنون. ببخشید بنظرتون بین معلمی و حسابداری کدوم بهتره؟؟  من یکی از فامیلامون بین این دو رشته م ...

خیلی بستگی به علاقشون داره

من عاشق کارم هستم

از طرفی هم معلم دیگه کارش مشخصه ساعات کارشم همینطور

ولی حسابدار اینکه کجا استخدام بشه و مشغول بشه خیلی مهمه بعدش چند ساعت کاری تو هفته باید بره و ایا بیمه هست یا نه.

معلمی حقوقش کمه اما با برکته

برای خانمها ساعتش عالیه،البته کلاسهای ضمن خدمت هم هست که باید بریم همه فقط ساعات مدرسه رو می بینن.

معاون و مدیر و کادر اجرایی که تابستونم هستن.

امیدوارم تونسته باشم کمکی بکنم.

سلام. ببخشید کلاس های ضمن خدمت چی هستند؟  اجباریه؟

بله دوره های آموزشی که در پایان مدرک میدن

تقدبر نامه هم میدن

بعضی هاش اجباریه بعضی هاش امتیاز داره

معلم نمونه هم که میخوان انتخاب کنن امتیاز این جور تقدیر نامه ها رو حساب میکنن

بله دوره های آموزشی که در پایان مدرک میدن تقدبر نامه هم میدن بعضی هاش اجباریه بعضی هاش امتیاز داره ...

سلام. باید هر سال این کلاس ها رو بری یا نه؟ و اینکه آزمون هم دارند؟؟ 

ببخشید فضولیه الان حقوق معلما چقدره؟ 

سلام. باید هر سال این کلاس ها رو بری یا نه؟ و اینکه آزمون هم دارند؟؟  ببخشید فضولیه الان حقوق ...

الان طرح یکسان سازی حقوقهاست

دیگه تحصیلات هم تاثیر داره ولی فکر نکنم استخدامی ها زیر ۴ یا ۵ باشه.

حق التدریس ها رو نمی دونم

آزمون ندارن،ولی به هر حالدوره هارو میذارن دیگه مثلا کتاب عوض میشه، وسی پایه ی تحصیلیش رو عوض می‌کنه. اینا دیگه باید برن.

یا یه مدت که تازه تخته های هوشمند اومده بود خب کلاس میذاشتن کار با اون تخته هارو اموزش می دادن.

الان طرح یکسان سازی حقوقهاست دیگه تحصیلات هم تاثیر داره ولی فکر نکنم استخدامی ها زیر ۴ یا ۵ باشه. ...

سلام. این دوره ها که شما میگید چند ساعت هستش و اینکه کل روزهای هفته هم باید بری یا نه؟؟ 

ببخشید خیلی سوال میکنم 🙏💐

سلام. این دوره ها که شما میگید چند ساعت هستش و اینکه کل روزهای هفته هم باید بری یا نه؟؟  ببخشی ...

نه عزیزم اشکالی نداره.بیشتر تابستونه

مثلا هر جلسه ۱ ساعته میگن ۱۷ ساعت ضمن خدمت رفتم.

به هر حال تو هر کاری برید هی دوره های اموزشی میزارن دیگه چیزهایی که تو دانشگاه یاد میدن نیاز به بروز شدن داره دیگه.

مثلا سالهای اول خدمت من خیلی همکارا کار با کامپیوتر بلد نبودن ‌کلاس میذاشتن همه با اشتیاق میرفتن این دوره هارو