2777
2789
موکل مامور انجام کاریه.یعنی مثلاً وقتی یکی واست دعا میگیره اون خود به خود عمل نمیکنه مثلاً دعای جدای ...

😶😶😶😶😶

بعضی وقتا باید سریع خودتو جمع و جور کنی... یکی بزنی تو گوش خودتو بگی به داد خودت برس لعنتی... تو دیگه به دنیا نمیای!!!  
آره این که ممکنه شیطان یا جن باشه..  اما حسم میگه خود کامرانیه که میخواد کمک کنه.  چون ت ...

بچه ها یه کم فکر کنین اگه کامرانی بود فقط تو اتاق مینو میومد دی ین که مینو هیچ کاره است شیطان میخاد نشون بده که مینو و کارش حقیقت دارن.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش حداقل بازیگرای توانمند تری انتخاب میکردن و یه کم فیلمنامه اش قدی بود ولی درکل برا سرگرمی خوبه.

آره بازی جذاب بهتری می تونستن انتخاب کنن

ولی چون تلویزیون ایران فیلم ترسناک گذاشته  و شبی ۴۰دقیقه می ده هیجانی ترش می کنه برای همین دوست دارم 😄😄😄

نه بابا خیلی‌ چرته خودشون هم گفتن بیشتر جنبه ی معرفتی داره تا حالا هیچچچچ صحنه ی حتی نسبتا ترسناکی ...

بازیگرها خوبن احتمالا جنبه عبرت آموز داره که اگه اینطور باشه خیلی خوبه

گر دختری پیش پدر ناز کند🍀 گره ی کرب و بلای همه را باز کند🍀صل الله علیکِ یارقیه جان🌷