2777
2789

الان حالشون چطوره ؟بعد طول درمان واسه کمرشون مشکلی پیش نیومده ؟

ما  تصادف کردیم مهره ۱۲ کمرم شکسته ....دکتر ۳ ماه طول درمان با کمربند مخصوص داده ...خیلی میترسم که مثله سابق نتونم سرپا شم و کارام انجام بدم ...با دوتا بچه خیلی سخته😔😔😔😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شکستگی یا کوفتگی ؟ کمربند رو ببند تمرینات فیزیوتراپی رو برو ورزشاشوبکن تاخوب بشی

شکستگی .ورزش نداده فیزیو هم دکتر نگفته چیزی .گفت فقط موقع خواب کمرتو دربیار و بقیش ببند و سه ماه استراحت کن

شکستگی .ورزش نداده فیزیو هم دکتر نگفته چیزی .گفت فقط موقع خواب کمرتو دربیار و بقیش ببند و سه ماه است ...

باید بدستوراتش عمل کنی مال مادرم کوفتگی مهره سه و چهاربود روغن وفیزیوتراپی و استراخت 

منم ۲۶ سالمه...خدا کنه واسع منم بدون عیب خوب شع خیلی استرس دارم

مادر من ۶۰ سالش بود پوکی استخوان شدید مهره  کمرش شکست بعد چند ماه  استراحت و استفاده از کمربند مخصوص خوب شد

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 
خداروشکر...انشالله که واسه منم همینطور باشه

انشالله خوب  میشی .نگران  نباش استراحت کن. اون کمربند  هم حتما ببند

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 

شبتون بخیر ...میدونم یه سال از تاپیکتون گذشته منم دوماه پیش از اسب افتادم زمین..۳تا از مهره های کمرم آسیب دیده برا منم گفتن ۳ماه کمربند ببند استراحت کن....میخواستم ببینم شما کامل خوب شدین؟ مشکلی ندارین؟تقریبا چه قدر زمان برد بهبودی

شبتون بخیر ...میدونم یه سال از تاپیکتون گذشته منم دوماه پیش از اسب افتادم زمین..۳تا از مهره های کمرم ...

سلام...بله خداروشکر من کاملا خوب شدم .حدودا ۴ ماه استراحت کردم و الانم مشکلی ندارم ...ولی بازم احتیاط میکنم و به خودم فشار نمیارم 

شماهم نگران نباشین خوب استراحت کنین انشالله خیلی زود بهبود پیدا میکنید