2777
2789
عنوان

مشورت ازدواج

167 بازدید | 21 پست

سلام 

من یه پسرخاله دارم ک سه ماه از من بزرگتره و از بچگی شوهرخالم می‌گفت ب هرشکلی شد عروس منی.

الان ۲۳سالمونه و از سه چهار سال قبل زمزمه هاشونو می‌شنوم از دور که بیان !!

پیغام میدن که دوست داره قبول کن 

ولی خودش هیچ قدم جدی نداشته که مستقیم ب خودم بگه .

حتی شمارش رو هم ندارم 

مشکل من اینکه اووول گفتن چادر سر کنم و من هیچ وقت قبول نکردم و ب پیشنهاد ها و پیغام واسطه ها فکر نکردم چون قصد تغییر منو دارن.

ولی دو سه روزه افتاده توو ذهنم فکرش 

میشه راهنماییم کنید که باید چیکار کنم؟

سلااااام♥️🥰چندتا نکته: لطفا باهم مهربون باشیم،کسیو فضاوت نکنیم توو کار کسی دخالت نکنیم ،آی چرا خونت این وره شهره ؟آی چرا خونت کوچیکه؟آی چرا مجردی؟آی چرا سرکار نمیری؟آی چرا و چرا و چرا ها رو بذارید برای رفع مشکلات زندگی خودتون و در نتیجه زندگی بهتر و شاد تر...بقیه صلاح زندگی خودشونو بهتر از ما میدونن!♥️(خلاصه پاراگراف بالا میشه:«فضولی ممنوع») چه در فضای مجازی چه در زندگی فامیل ها و اشنایات و بستگان سببی و نسبی دخالت ممنوع⛔ادمی که صاحب زبونش هست قطعا ادم محترمیه♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازدواج فامیلی یه چیزیش خوبه خیلی چیزاشم بد.چادری نشو 

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم

انگار اون خیلی تمایلی نداره شمام ک دوس ندآری پایبند عقاید و تفکراتشون بشی

پس بهتره ول کنی هر کی بره پی زندگی خودش

ازدواج فامیلیم اصلا خوب نیس بعد سر بچه اوردن خیلی درگیر مشکلات میشین ک کلی ازمایش و تست و ... برین بعدم همش استرس دارین ک چی بشه

وقتی خودش پا پیش نزاشته یعنی خودش نمیخاد دیگه عزیزم ... امان از دست این خانواده ها ... بنظرم بخاطر هیچکس خودتو تغییر نده چون تو در خودت بودن زیبایی .. من که کلا با ازدواج فامیلی هم مخالفم ولی شمارو نمیدونم ...ولی بازم اگه خودت راضی بهش فکر کن

من تمام هستیم را در نبرد با سرنوشت " در تهاجم با زمان آتش زدم ، کشتم" من بهار عشق را دیدم ولی باور نکردم " یک کلام در جزوه هایم هیچ ننوشتم " من زمقصد ها پی مقصودهای پوچ افتادم " تا تمام خوبها رفتند و خوبی ماند در یادم "  من به عشق منتظر بودن همه صبر و قرارم رفت . بهارم رفت . عشقم مرد . یارم رفت

تغییر نکن وگرنه تا اخر باید تابع باشی چیزی هم نگو اگر گفتن بگو خودشون ک حرفی نزدن ،وایسا بیان بعد با خانواده فک کن ،یعنی نظر ما انقد سرنوشت سازه برای دخترای نی نی سایت هی میان مشورت از خاستگار میگیرن؟

دیگه خواستمو رها کردم☁شد شد ،نشدم نشد

تو هیچ کاری نکن تا پسره خودش حرفی نزده و مستقیم نیومدن خواستگاریت

از دوران دانشگاه میگفتن پسرخالم میخوادم من عروس اونم . اما اون حرفی نمیزد ما فقط سلام خدافظ میگفتیم

امسال با یکی دیگه عقد کرد

خدای ارحم الراحمین اگر تو بخوای میشه  بخواه برای من انچه را که دلم میخواهد  
پسره خودش اگه بخوادت انقدر باید شجاعت داشته باشه بگه  تو خودتم سرسنگین بگیر 😂بیا بیایین برین ...

🤣🤣دقیقا

سلااااام♥️🥰چندتا نکته: لطفا باهم مهربون باشیم،کسیو فضاوت نکنیم توو کار کسی دخالت نکنیم ،آی چرا خونت این وره شهره ؟آی چرا خونت کوچیکه؟آی چرا مجردی؟آی چرا سرکار نمیری؟آی چرا و چرا و چرا ها رو بذارید برای رفع مشکلات زندگی خودتون و در نتیجه زندگی بهتر و شاد تر...بقیه صلاح زندگی خودشونو بهتر از ما میدونن!♥️(خلاصه پاراگراف بالا میشه:«فضولی ممنوع») چه در فضای مجازی چه در زندگی فامیل ها و اشنایات و بستگان سببی و نسبی دخالت ممنوع⛔ادمی که صاحب زبونش هست قطعا ادم محترمیه♥️

ازدواج فامیلی یه چیزیش خوبه خیلی چیزاشم بد.چادری نشو 

من پدرم کلا مخالف ازدواج فامیلیه نه الان اون موقع هم بچه بودیم می‌گفت ازدواج فامیلی خوب نیست

به نظرم اگه دوستت داره مجبورت نمیکنه  ولی اگه تو دوستش داشته باشی هر کاری میکنی  همین ک ...

اینکه تا توو ی جمع فامیلی میشنم واسطه ها میان میگن بهش فکر کن جواب بده ی جوری حالت جنگ اعصابت 

انگار اون خیلی تمایلی نداره شمام ک دوس ندآری پایبند عقاید و تفکراتشون بشی پس بهتره ول کنی هر کی بره ...

من نه ازدواج فامیلی دوست دارم ن اینکه با چادر سر کردن تبدیل بشم ب ی آدم دیگه ،اما واسطه ها آرامشم رو گرفتن

وقتی خودش پا پیش نزاشته یعنی خودش نمیخاد دیگه عزیزم ... امان از دست این خانواده ها ... بنظرم بخاطر ه ...

منم مخالف ازدواج فامیلی هستم هم من هم پدرم