2777
2789

اون فایله خاصیتش چیه؟

تیکر یک سالگی پسری😍خدایا شکرت🧿گل پسرم 1400/11/29 بدنیا اومد💕من اگه برای مامان و بابام دختر خوبی نبودم اگه برای برادرام خواهر خوبی نبودم اگه برای همسرم زنِ خوبی نبودم ؛؛؛  میخوام برای تو عشقِ مامان،همه کسِ مامان، نفسِ مامان،گل پسرِ مامان مادر خوبی باشم /هاکانم😍 / خدایا خودت کمکم کن این آخرین شانس منه/میشه لطفا دعا کنین نی نی مون رو صحیح و سالم بغلم بگیریم❤😘

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چجودی میشه تله پاتی کرد

توهمون فایله توضیح داده بود من ندارمش کلی دنبالش گشتم پیدانکردم ولی تاحالا امتحانش کردم نتیجه گرفتم ازش الانم لازمش دارم ولی پیداش نمیکنم😢

مثلا اگ بخوای کسی بیادپیشت یا یه پیامی بهش برسونی از طریق ذهن انجام میشه دادم

من و شوهرم تله پاتی داریم

مثلا یه حرفی اون میزنه که من قصد داشتم همون لحظه بگمش

یا برعکس

یا مثلا با توجه به اخلاقیاتش البته

حس میکنم بیاد خونه درمورد فلان چیز نظر میده و بیشتره اوقات اتفاق میوفته

یا یچیزی رو دوتامون نمیگیم ولی بهش فکر میکنیم

بعدا میگیم میفهمیم.اون لحظه به یه چیز فکر کردیم

تیکر یک سالگی پسری😍خدایا شکرت🧿گل پسرم 1400/11/29 بدنیا اومد💕من اگه برای مامان و بابام دختر خوبی نبودم اگه برای برادرام خواهر خوبی نبودم اگه برای همسرم زنِ خوبی نبودم ؛؛؛  میخوام برای تو عشقِ مامان،همه کسِ مامان، نفسِ مامان،گل پسرِ مامان مادر خوبی باشم /هاکانم😍 / خدایا خودت کمکم کن این آخرین شانس منه/میشه لطفا دعا کنین نی نی مون رو صحیح و سالم بغلم بگیریم❤😘
پیداش کردم از دیشب تا پنج صب گشتم باز از ساعت ده گشتم الان پیداش کردم 😍😍😍خواستی بهم بگو 

سلام عزیزم

میشه فایل رو برای من هم بفرستی؟؟؟؟

. برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت

اره فقط اینجا بلدنیستم بفرستم درخواست دوستی بدین براتون ایدی تلگراممو میدم اونجا پیام بدین بفرستم&nb ...

درخواست دادم عزیزم

. برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت