mamaneayandehastam مدیر عضویت: 1399/04/26 تعداد پست: 1225 عنوان امروز مطب دکتر زنان بودم | مشاهده متن کامل بحث + 302 بازدید | 17 پست بعدش ی آقایی رو ک کنار شوهدم بود ک خیلی سرفه های بدی میکرد و صداش گرفته بود ...ب شوهرم گفتم پاشیم از کنارش اما چند دقیقه ای پیشش یود استرس تمام وجودمو گرقته😭 میترسم کرونا بگیریم چرا اخه کسایی ک حالشون بده نمیرن قرنطینه بشن 1400/02/02 | 02:10 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دالان_بهشت عضویت: 1398/04/22 تعداد پست: 12454 خیلی بیشتر از خیلی خرابه سیسیو کلا حا نداره خیلی ها رو نمیتونیم قبول کنیم می فرستیم بیمارستان های د ... بعد یه سوال دیگهواکسن نوین تاحالا نشنیده بودم روسیه؟ گویند علی میزده صد وصله به کفشش،ای کاش دل خسته ی من کفش علی بود (میشه برای سلامتی امام زمان صلوات بفرستی)مرسی گل😍
dokhtareatash عضویت: 1399/12/18 تعداد پست: 754 بعد یه سوال دیگه واکسن نوین تاحالا نشنیده بودم روسیه؟ نه نوین یعنی یه جورایی سریع بعدیش. ما اسپوتنیک زدیم
دالان_بهشت عضویت: 1398/04/22 تعداد پست: 12454 نه نوین یعنی یه جورایی سریع بعدیش. ما اسپوتنیک زدیم ممنونم که جوابمو دادی 😍😍 گویند علی میزده صد وصله به کفشش،ای کاش دل خسته ی من کفش علی بود (میشه برای سلامتی امام زمان صلوات بفرستی)مرسی گل😍