2777
2789
آره باردارم،خوب شدی؟

اره خوب شدم ولی تا آخر بارداری یه چشم اشک بود یه چشم خون از دکترا می‌پرسیدم بچم سالمه میگفتن بینایی و پوست تو سونو معلوم نیست که سالمه یا نه بعد زایمان مشخص میشه 

میشه برا خونه دار شدنمون صلوات بفرستین منم براتون میفرستم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی شکر خدا خوب شدم و پسرم سالم سالم بود انقد پیش پرستارم دکتر گریه کرده بودم همه میومدن خبر سلامت بچمو میدادن 

عزیزم من هم خودم ابله مرغون گرفتم هم بچه هام صد درصد مطمئنم این ابله نیست ابله مرغون جاش مثل یه جوش چرکی گرده . این یا جای پشه ای هست که نیشش الوده بوده یا جای نیش کک هست که اگر مثلا اخیرا با گاو و مزرعه یا گاوداری ارتباط داشتید امکانش هست با لباستون اورده باشید . به هر حال با پنبه بتادیتی فشار بدید روی جای نیش ها بعد هم پماد کالامین بزنید تا نخاره بعد چند روز خوب میشه

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
مطمئنی؟

آره اصا قیافش شبیه نیس نگران نباش منم وقتی پشه بدنمو نیش میزنه اینجور میشه بعدم آبله مرغون بعد چن روز خارشش شرو میشه 

😒اگه بی ادب و بی منطقی ریپ نزن لطفا😒 😐خطاب به آدم مورد علاقه‌ام: میخوام بهت بگم اصلا مهم نیست که چقدر از هم دوریم، تو واسه منی و منم واسه تو.M🥺❤️
چیزی نیست نگران نباش  آبله مرغون مثل جوش آبدار و چرکی میمونه اینطوری که نیست بچه بودی آبله نگر ...

عزیزم من تو بارداری برای بار دوم گرفتم دکترم میگفت چند نفر بودن اینطوری دوبار گرفتن 

خداروشکر ماه چندم  گرفتی؟علائمت چی بود

هفته هجده بارداری علایمم اولین بار رو شکم دونه هاش زد بعدش ترکوندم رفتم حموم کل بدنم ریخت یکمم تب داشتم 

نشنیده بودم کسی دوبار بگیره  

منم نشنیده بودم  و متاسفانه بی احتیاطی کردم و به دختر خواهر شوهرم که گرفته بود نزدیک شدم