2777
2789

بچه ها سلام طاعات عباداتتون قبول باشه

من تاپیک نمیزنم زیاد ولی این حتما باید اطلاع رسانی بشه 

سالانه حدود ۳۸ هزار حیوان در کشورهای عضو اتحادیه اروپا تحت آزمایش مواد آرایشی قرار می گیرند. بسیاری از محصولات آرایشی قبل از تولید نهایی، روی چشم، بینی، دهان و دستگاه گوارشی حیوانات آزمایش می شوند تا پزشک ها واکنش های آلرژی زا و غیره را متوجه شوند. حیواناتی که در این آزمایش ها مورد استفاده قرار می گیرند، کور شده و در نهایت در اثر خفگی تلف می شوند.

به گزارش سازمان حمایت از رفتار اخلاقی با حیوانات:

– بیش از ۷ هزار ماده شیمیایی در لوازم آرایشی استفاده می شود،
– و در حالی که اتحادیه اروپا آزمایش بیش از ۴۰۰ ماده شیمیایی روی حیوانات را ممنوع کرده،

اگر حامی حقوق حیواناتین از محصولاتی ک روی حیوانات ازمایش میشه استفاده نکنید با برنامه bunny free میتونین تشخیص بدین

یِه مامای مهربوووووونم🤱🏻💊💉 تو دُنیای پر از بدی طُ خوب باش بزار خوبا تموم نشن♡شما همتون پاپِلی منین😍🦋بچه ها پاپلی همون پروانه خودمونه اما به زبان شمالیه😘🦋
نه_به_تست_حیوانی🥺#  

😔قربانی میشن تا ما زیبا به نظر برسیم کاش پر بازدید شه همه اطلاع داشته باشن 

اینجور تاپیک ها باید اطلاع رسانی بشه

یِه مامای مهربوووووونم🤱🏻💊💉 تو دُنیای پر از بدی طُ خوب باش بزار خوبا تموم نشن♡شما همتون پاپِلی منین😍🦋بچه ها پاپلی همون پروانه خودمونه اما به زبان شمالیه😘🦋

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب اگر اینکارو نکنن باید روی چی ازمایش کنن؟

اکثرا روی حیوانات ازمایشای انسان و تحقیقات انجام میشه دیگه

ارزو می کنم خانمای چشم انتظار،باردار بشن و فرزندی سالم نصیبشون بشه ،خانمای مستاجر صاحب خونه بشن، افرادی که بیماری دارن سلامتیشونو به دست بیارن،افسرده ها حال روح و روانشون عالی بشه،
خب اگر اینکارو نکنن باید روی چس ازمایش کنن؟ اکثرا روی حیوانات ازمایشای انسان و تحقیقات انجام میشه د ...

چطور میتونی اینو بگی واقعا ؟

شما برو یه تحقیق کن یه سرچ کن اونا هم زنده هستن نفس میکشن بی رحم نباشیم💜

چطور میتونی اینو بگی واقعا ؟ شما برو یه تحقیق کن یه سرچ کن اونا هم زنده هستن نفس میکشن بی رحم نباشی ...

من دارم سوال می پرسم خب 

اگر روی حیوان ازمایش نکنن  چطوری بفهمن برای ادم مضرن یا نه؟

اینطوری ادما مریض میشن دیگه

ارزو می کنم خانمای چشم انتظار،باردار بشن و فرزندی سالم نصیبشون بشه ،خانمای مستاجر صاحب خونه بشن، افرادی که بیماری دارن سلامتیشونو به دست بیارن،افسرده ها حال روح و روانشون عالی بشه،
من دارم سوال می پرسم خب  اگر روی حیوان ازمایش نکنن  چطوری بفهمت برای ادم مضرن یا نه؟ این ...

الان خیلی از کشور ها با تکنولوژی های بهتر این کارو میکنن و غیر مجاز هست این کار 

اما خیلی از لوازمات بهداشتی هستن که روی حیوانات انجام میشه اون کمپانی ها اگه حمایت نشن میشه جلوشو گرفت 

در این مورد هم ۲۰۲۱ یه تیزر پخش شده برید نگاه کنید حتما

من دارم سوال می پرسم خب  اگر روی حیوان ازمایش نکنن  چطوری بفهمن برای ادم مضرن یا نه؟ این ...

الان راه های جدیدو جایگزین اومده ک دیگه نیازی به تست روی حیوانات نباشه ولی چون هزینه بیشتری داره هنوز بعضی برندا حاضرنیستن محصولات کرولتی فری تولید کنن و واقعاااا یه سرچ تو گوگل بکنین و ببینید چه بلایی سر حیوونا و خرگوشا میارن واقعادیگه تو خریدلوازم آرایشتون دقت میکنید

ارزش نداره بخاطر زیبایی ما ک خیلی واجبم نیست حیوونا انقد اذیت شن🥺😭🖤

شَرحی ِز حال و حالی زِ شَرح نیست...
الان راه های جدیدو جایگزین اومده ک دیگه نیازی به تست روی حیوانات نباشه ولی چون هزینه بیشتری داره هنو ...

👌