2777
2789
عنوان

التماس دعا دارم از همگی 🙏🙏🙏🙏😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 294 بازدید | 48 پست

غصه نخور عزیزم خدا بزرگه کمکش میکنه خود من ۱۸ روزه کرونا دارم با ۵۰ درصد درگیری تو خونه افتادم شوهرمم گرفته با یه بچه کوچیک خانواده خودم همه گرفتن مامانم دیروز از بیمارستان مرخص شد خدا کمکش میکنه انشالله حالش خوب میشه خدا الرحمن الراحمین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

غصه نخور عزیزم خدا بزرگه کمکش میکنه خود من ۱۸ روزه کرونا دارم با ۵۰ درصد درگیری تو خونه افتادم شوهرم ...

شوهرمو بستری کردن تو بخش 

نابْ باش اَدْا رُ کِ هَمِه بَلَدن👑یه صلوات مهمونم کنید 🙏🙏
غصه نخور عزیزم خدا بزرگه کمکش میکنه خود من ۱۸ روزه کرونا دارم با ۵۰ درصد درگیری تو خونه افتادم شوهرم ...

الهی سلامتیت رو بدست بیاری 

ان شاءالله خدا همه مریضا رو شفا بده🙏🙏🙏

سلام از همسرت چه خبر 

سلام 

آوردیمش خونه ریه اش درگیره 😭

اصلا صداش در نمیاد 😭😭😭😭

تورو خدا براش دعا کنید 🙏🙏🙏🙏

سلام عزیزم خوبی گلم حال شوهرتون چطوره عزیزم بهتر شدن انشاالله

ياعلي والذی بعثنی بالحق نبیا واصطفانی بالرسالة نجیا ماذکرخبرناهذا فی محفل من محافل أهل الأرض و فيه جمع من شيعتنا ومحبينا وفيهم مهموم الا وفرج الله همه ولامغموم الاوكشف الله غمه و لا طالب حاجة الا وقضی الله حاجته فقال علی اذا والله فزنا وسعدوافی دنیا والاخرة ورب الكعبة
آوردیمش خونه ریه اش درگیره  اصلا صداش در نمیاد 😭😭😭😭 تو رو خدا براش دعا کنید🙏🙏🙏

براش دم کرده کندر بده

ياعلي والذی بعثنی بالحق نبیا واصطفانی بالرسالة نجیا ماذکرخبرناهذا فی محفل من محافل أهل الأرض و فيه جمع من شيعتنا ومحبينا وفيهم مهموم الا وفرج الله همه ولامغموم الاوكشف الله غمه و لا طالب حاجة الا وقضی الله حاجته فقال علی اذا والله فزنا وسعدوافی دنیا والاخرة ورب الكعبة

نگران نباش عزیزم بهش برس و از همه مهمتر بهش روحیه بده خوب میشه انشالله من خودم الان ۱۹ روزه کرونا دارم با درگیری ریه تو خونه موندم بالاخره گذشت الان شکر خدا بهترم توکل کن به خدا خودش کمکش میکنه