همشونم بدون پشتوانه ول میکردن... میگفتن خودت خرج خودتو در بیار... من الان که به شوهرم اعتراض میکنم میگم چرا ۲ تا پسر نیاوردن میگه خب بخاطر زمین کشاورزی اوردن و گناهی ندارن و نمیدونستن قراره از روستا سریع بیان شهر.. همین کشاورزی هم خدایی ضایع نیس؟؟؟ بچه بیاری حمالی کنه.. الانم نشستن میگن خرج ما رو بیارید و چرا هیچکس سر نمیزنه کمک نمیده. تو زندگی عروس ها اختلاف میندازن هر روز یه داستان درست میکنن.شما باشی به این پدرومادر سر میزنی اخه؟ حتی بیمه نکردن خودشونو بازنشستگی بگیرن
همشم رفتن دختر از خانواده های سطح بالا گرفتن بدبخت کردن منو... الانم توقع دارن که اگر خواسته هاش زیاده بگو شاغل بشه... آخه بگو پفیوز چرا اومدی برا پسرت از خونه ۳۰۰ متری دختر گرفتی که الان بگی یا تو ۵۰ متری بمون یا شاغل شو
تنها دستاورد مهمشون همین زاد و ولد بوده و بزرگ کردن خانواده
🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین میکنی بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشهبرای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»
اون زمان ها مرگ و میر بچه ها زیاد بوده . مثلا از ۸تا بچه گاهی دوتاش میمونده. سکی هم اینکه مردم قانع بودن سفر و این حرفا نبودخ. لباس ی بچه رو تن بعدیا میکردن و همچنین برای کشاورزی و اینا
همشم رفتن دختر از خانواده های سطح بالا گرفتن بدبخت کردن منو... الانم توقع دارن که اگر خواسته هاش زیا ...
شما که شرایطت این بود نباید زیر بار این ازدواج میرفتی اونا نمیگن این دختر از ما بالاتره میگن ببین پسر ما چه مزایایی داشته که دختره از خدا خواسته باهاش ازدواج کرده
من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز
پدر مادر بابای من ۱۱ تا بچه آوردن از همشونم میخورن و انتظار دارن حالا پدر مادر مامانم ۹ تا بچه آوردن،بابابزرگم همشونو به جایی رسوند در خونش همیشه روی دختراش باز بود همیشه غذا آماده،ماه رمضون میشد واسه همه خوراکی اون ماه رو میفرستاد،پسراشو برد اداره کار جور کرد براشون،هر کدومو تا سه چهارسال بعد ازدواج بهشون اتاق داد تو حیاط خونش که خودشونو جمع کنم بعد برن سر خونه خودشون