2777
2789
عنوان

التماس دعا دارم از همگی 🙏🙏🙏🙏😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 294 بازدید | 48 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب نگران نباش 25کم هست خوب میشه،گفتن خونه چکار کنین مراقبتها؟

دستگاه اکسیژن آوردیم 

دیگه هیچی 

باید برای تزریق دارو بره بیمارستان هی 😔

نابْ باش اَدْا رُ کِ هَمِه بَلَدن👑یه صلوات مهمونم کنید 🙏🙏
سلام عزیزم خوبی گلم حال شوهرتون چطوره عزیزم بهتر شدن انشاالله

سلام 

داغونم عزیزم حالش خوب نیست اصلا نفس نداره 🥺😭

نگران نباش عزیزم بهش برس و از همه مهمتر بهش روحیه بده خوب میشه انشالله من خودم الان ۱۹ روزه کرونا دا ...

خداروشکر که بهتری 🙏🙏🙏🙏

برای شوهر منم دعا کن 

شما چکار میکردین برای بهبودیتون ؟

چند درصد درگیر بود ریه ؟

سرم تقویتی استفاده میکردی ؟

برای حالت تهوع چکار کنم ؟؟

خواهش میکنم راهنماییم کن 🙏😭😭😭

انشاالله حالش بهتر بشه ایت الکرسی خوندم‌برای سلامتیش

عزیزان هر روزتون به رنگ عشق ❤       ‌‌ آرزو میکنم امروز مرغ آمین بیاید و بر آرزوهایتان آمین بگوید🙏                      امضای خدای مهربون پای همه ی آرزوهاتون❤                                  برای سلامتی همه ی بیمارا سه بار بگو " بسم الله الرحمن الرحیم بحق بسم الله الرحمن الرحیم "                               شاد و سلامت باشید 🌹

من ۵۰ درصد درگیری داشتم قرص فاویپیراویر مصرف کردم آمپول دگزا و آمپول ضد انعقاد فقط دکتر بهم گفته بود استراحت مطلق باش تا بیشتر نشه الان همسر شماهم باید فقط استراحت کنه انشالله بهتر میشه طول میکشه تا خوب بشه

براش دم کرده کندر بده

https://uupload.ir/view/l2p_vid-20210423-wa0000.mp4/

ياعلي والذی بعثنی بالحق نبیا واصطفانی بالرسالة نجیا ماذکرخبرناهذا فی محفل من محافل أهل الأرض و فيه جمع من شيعتنا ومحبينا وفيهم مهموم الا وفرج الله همه ولامغموم الاوكشف الله غمه و لا طالب حاجة الا وقضی الله حاجته فقال علی اذا والله فزنا وسعدوافی دنیا والاخرة ورب الكعبة
https://uupload.ir/view/l2p_vid-20210423-wa0000.mp4/

عزیزم این فیلم ونگاه کن

ياعلي والذی بعثنی بالحق نبیا واصطفانی بالرسالة نجیا ماذکرخبرناهذا فی محفل من محافل أهل الأرض و فيه جمع من شيعتنا ومحبينا وفيهم مهموم الا وفرج الله همه ولامغموم الاوكشف الله غمه و لا طالب حاجة الا وقضی الله حاجته فقال علی اذا والله فزنا وسعدوافی دنیا والاخرة ورب الكعبة

عزیزم فیلم و نگاه کردید راجب کندر هست... راستی همسرتون حالش چطوره عزیزم

من ۵۰ درصد درگیری داشتم قرص فاویپیراویر مصرف کردم آمپول دگزا و آمپول ضد انعقاد فقط دکتر بهم گفته بود ...

اینم فقط استراحت مطلق هست فقط برای دستشویی بلند میشه و بیمارستانش چون باید بره دارو تزریق کنه 

عزیزم فیلم و نگاه کردید راجب کندر هست... راستی همسرتون حالش چطوره عزیزم

فیلم رو دیدم عزیزم 

ممنونم از لطفت 

دوبار درست کردم دمکرده کندر رو ولی اصلا نخور

الان معدش حسابی بهم ریخته اصلا نمیتونه چیزی بخوره 😣

حسابی ضعیف شده 😓