2777
2789

سلام .

خانومی که ۴۵ سالشه و ذخیره تخمدانش زیر یکه بعد بخواد با این روش باردار بشه بنطرتون امکانش هست؟ 

و اینکه روشی هست که قبل از انتقال جنین به رحم اگه مشکل ژنتیکی مثلا سندروم داون داشته باشه مشخص بشه که انتقال ندن؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ینی دیگه نمیشه؟ با هیچ روشی ازش تخمک بگیرن؟

چرا گلم میشه با داروهایی که میدن تخمک و میگیرن اما کلا شانس ivfبرای بالای ۴۰ سال زیر ۱۰ درصد هستش از لحاظ سندرم داون هم فکر میکنم نداشته باشن چون بهترین اسپرم و تخمک رو انتخاب میکنن

چرا گلم میشه با داروهایی که میدن تخمک و میگیرن اما کلا شانس ivfبرای بالای ۴۰ سال زیر ۱۰ درصد هستش از ...

من خیلی نگرانم حالم واقعا بده این موصوع رو واسه مامانم میپرسم چون تک فرزندم . این موصوع رو کل زندگیم اثر گداشته و دارم افسردگی میگیرم . شما کسیو دیدین که باردار بصه تو این سن؟ واینکه روش دیگه ای نیس که شانس بالاتر باشه؟ مثلا میکرو و این چیزا 

همه چی ممکنه..من مادرشوهرم بالای 40بوده شوهرمو باردار شده

چرا نشه

خدایا میشه نی نی مون رو بی زحمت بدید😔خیلی وقته منتظرم..خدایا میشه اونجا مواظبش باشی و بهش بگی که مامانت خیلی دوستت داره انقد تلاش میکنه بیای تو دلش؟🥰🥰خدایا میشه بهم آرامش بدی بتونم دووم بیارم بدون اون؟خدایا میشه اجروثواب مادرهارو به منتظرای بچه هم بدی؟😔😔😔😔
من خیلی نگرانم حالم واقعا بده این موصوع رو واسه مامانم میپرسم چون تک فرزندم . این موصوع رو کل زندگیم ...

عزیزم ان شاءالله نتیجه بگیرن راه خیلی سختیه دکترها هم بهترین کارو براش انجام میدن مطمئن باش

عزیزم اولا میکرو همون ای وی اف هست یه فرق خیلی کوچکی دارن الان همه جا میکرو میکنن ولی چون اطلاعات مردم کافی نیست به همان اسم ای وی اف معروف هست.

در مورد سن مادرتون هم درسته سنشون بالا هست برای این کار ولی باز هم میتونن با داروها تخمک ها رو رشد بدن پس جای نگرانی نیست.همکار خود من در ۴۸ سالگی با ای وی اف بچه دار شد یه دختر مثل فرشته...

در مورد بحث ژنتیک هم بله میتونن قبل از انتقال جنین ، یه سلول از جنین بردارن و از نظر بیماری ها بررسی کنن که به این روش میگن پی جی اس

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت
عزیزم اولا میکرو همون ای وی اف هست یه فرق خیلی کوچکی دارن الان همه جا میکرو میکنن ولی چون اطلاعات مر ...

ینی میشه خدا به ماهم مث دوست شما لطف کنه؟

برام دعا کنید 

از حرفاتون خیلی انرژی مثبت گرفتم . 

ببخشید کجا بود دکتر دوستتون؟ میشه اسمشو بهم بگید؟

من خیلی نگرانم حالم واقعا بده این موصوع رو واسه مامانم میپرسم چون تک فرزندم . این موصوع رو کل زندگیم ...

میگن این دکتر کارش حرف نداره

حتما موقع رفتن شناسنامه زوج همراهشون باشه

05138825870