اون خانوم دیروزی به نظرم داشت داستان تعریف میکرد. نگفت چطوری خودکشی کرد چطوری زنده شد . چرا مجری برخلاف همیشه جزییات رو ازش نپرسید؟
بَلْ كَذَّبُوا بِمَا لَمْ يُحِيطُوا بِعِلْمِهِ وَلَمَّا يَأْتِهِمْ تَأْوِيلُهُ منکران انکار چیزی را میکنند که علمشان به آن احاطه نیافته و به حقیقت و باطن آن هنوز نرسیده است،(سوره یونس آیه ۳۹) مردم شهری که همه در آن میلنگند، به کسی که راست راه می رود میخندند... انسانها عادت دارند چیزی را که نمی فهمند مسخره کنند...!! زمانی نه چندان دور هرکس در مورد واژه مولکول کلامی میگفت انسانی متوهم محسوب میشد درصورتیکه از هم عصران خود جلوتر بود . اینکه تو آگاهی کافی نداری و هر مطلبی با منطق تو جور در نمیاد مشکل خودتوست.. کسی با سخنان توهین آمیز دیگران را به سخره میکشد که ادله و سندی برای بحث ندارد. اهانت تو گویای شخصیت و عقل ناقص تو است.افرادی که مدام مریض میشوند، به سرزنش کردن افرادی که مریض نمی شوند ادامه می دهند، و آنها را دلیل بیماری خود می دانند. به جای اینکه بپرسند آنها برای سالمماندن چه می کنند؟ التماس تفکر
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خودکشی نکرد که قصدشو داشت ولی پشیمون میشه و سه ماه بعد یه شب که خونه مادرش بوده روح از بدنش جدا میشه
دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍 امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا) آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌 ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
مادربزرگم میگف:هرموقع از خدا ناامید شدی حتما شیطون بغلت کرده!وقتی سایه شیطون نزدیک دیدی فوری بایست.سر سجاده بایستی و قامت ببندی قد شیطنتش بهت نمیرسه.فقد دست روی گوش هاش میزاره تا صدای لبیک گفتن به درگاه حق نشنوه.سجده که طولانی شد بدنش از تقلای بلندکردنت درد میگیره.ذکرتو بلند بگو بزا اون جیغ بکشه که نشنوه.کر و کور و فلجش کن حتی اگه تن خودت رو به ناتوانی بود.. ❤love it or leave it...❤.یا بهش عشق بورز یا ترکش کن❤
آقای موزون نگفت در عذاب گفت نه تنها اون مشکلی داشت از رو دوشش برداشته نمیشه بلکه سنگینی مشکلات دیگه اضافه میشه بهش
دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍 امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا) آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌 ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
دوستان این برنامه رو چه روزایی و چه ساعتایی میده کسی میدونه
همه روز.ساعت حدود6 و ربع.شبکه4
بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.
دوستان این برنامه رو چه روزایی و چه ساعتایی میده کسی میدونه
هر روز ساعت شش و نیم غروب
یک و نیم شب