2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه اینجور میگن که بگن لوتی نباخته

اونا نتیجه سختگیری در انتخاب وسواسگونه خودشون را نمی پذیرند  فرافکنی میکنن 

حق دارن منم جای اونا بودم شاید همینو میگفتم 

آرامش سهم قلبی است که درتصرف خداست.    

منم ده ساله ازدواج کردم خودم نخواستم بچه دار بشم کسی حرفمو باور نمیکنه. خیلی ها تو روی خودم واسم دعا میکنن . زن دایی شوهرم تو روم زد گفت این نازا هستش ، خواهرشوهرم هرجا میشینه میگه بچه دار نمیشه   ، احتمالا همه میگن دروغ میگه ، منم از دم همشون سپردم بخدا که دخترشون این حرفا رو از خونواده شوهر بشنونه 

من ۳۸ ازدواج کردم

انتخاب خودم بود 

برای همینم فکر میکنم راست میگن

به زندگی شون نگاه کن

خانمی که پول داره و موقعیت احتماعی داره و آزادی داره خیلی راحت تر زندگی میکنه تا خانمی که کنج خونه منتظر خواستگاره 

سایت از صدا پر است و از حرف خالی...

لابد میخوای بگی کسی نگرفتتوش یا ترشیدن ک اگه اینطورم باشه از ما جلوترن چون با ازدواج فقط روح و جسممو ...

نه اصلا فقط کنجکاوم، ولی برام سواله چطوری حرف کسایی که اینطوری میگن رو تحمل میکنن

الان که صد سال پیش نیست زندگی فقط ازدواج و بچه دار شدن باشه احتمالا خیلی هاشون درست بگن ، اما اگه دروغ هم بگن خدا مارو ببخشه که اونا رو تو شرایطی قرار میدیم که مجبور میشن دروغ بگن 

نه اصلا فقط کنجکاوم، ولی برام سواله چطوری حرف کسایی که اینطوری میگن رو تحمل میکنن

یکی حرف مردم براش تمام اساس زندگیشه، یکی دیگه هم عقل خودشو بکار میندازه و زندگی رو براساس اصول خودش پیش میبره 

من ۳۸ ازدواج کردم انتخاب خودم بود  برای همینم فکر میکنم راست میگن به زندگی شون نگاه کن خانم ...

پس اینجور برداشت میکنم دختر های اطراف من با سن بالا

گزینه های شما را برا زندگی راحت ومرفه قبل ازدواج نخوردن ووقتی صمیمی شدیم ته دلشون گفتن ای کاش سخت نمیگرفتم 

بانو اینجا همه از تجربه های شخصی میگیم  نه اینکه عمومیت داشته باشه حرفمون

آرامش سهم قلبی است که درتصرف خداست.