2777
2789
عنوان

موتن رویی ها بیان

357 بازدید | 10 پست

سلام بچها و مامانای گل میشه یه  راهنمایی کنید؟ کسی تاحالا از فروشگاه اینترنتی موتن رو چیزی خریده؟ کالاهاش اصله؟ اصالت داره؟ راستش من تولد مادرمه یه کرم ۶۰۰تومنی سفارش دادم  از موتن رو خواستم ببینم چطوری ه اصله؟ کی میارن ؟ بسته بندی هاشون بی دقت و کثیفه ؟ محصولات میریزه یان؟ کسی خرید  کرده نظر اتشو بیان کنی مرسییییی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین من اول ترجیحم زنونه است بعد موتن رو و خانومی

ولی یک سایتم هست اهوازه طول میکشه تا برسه اونم عالیه روسوشاپ

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
برای من همه چی خوب بود و اصل من از مو تن رو یا زنونه همیشه خرید میکنم. هیچ وقتم از هیچکدوم ناراضی ن ...

یکی از دوستام میگفت یه بار خرید کردم شامپو خریده بوده ریخته بوده منم الان بخدا دارم میترسم نکنه این کرمه که برا مامانم گرفتمو بد بسته بندی کنن بریزه یه عالمه ام پول دادم تولد مامانمم نزدیکه پول به درک شرمنده نشم جلو مامانم😶☹️براشما خوب بسته  بندی شده بود؟؟ نریخته بود که؟؟؟

یکی از دوستام میگفت یه بار خرید کردم شامپو خریده بوده ریخته بوده منم الان بخدا دارم میترسم نکنه این ...

نه اتفاقا کرمم سفارش داده بودم نریخته بود از این اتفاقا گاهی میوفته دیگه. ولی زنونه هم خیلی قشنگ بسته بندی میکنه

ما که در سایه ی خورشید معذب بودیم،چشممان کور سزاوار همین شب بودیم..... 
این زنونه اصله وسایلش؟ 

زنونه عالیه من برای روز مرد ازش خرید داشتم پارسال

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊