برا جمع بندی بنظرتون چطوری بخونم نکته بردارری نکردم
اگه تاحالا جزوه ننوشتی از یکسری کتاب های جمع بندی استفاده کن که درس نامه های خوبی دارن و بعدشون تست هم دارن برای تسلط بیشتر میتونی رو اون مبحث بیشتر کار کنی و اینکه توی درس های عمومی کتاب زرد عمومی کانون رو بگیر و هر شب یه ازمون عمومی با تایم استاندارد کنکور کار کن اینجوری سرعتت تو تست زدن بالا میره همم اینکه با تست زدن مرور میکنی😉
سلامم وای من از اول مهر تا اسفند پر قدرت خوندم بعد کلی مشکل سرازیر شد تو زندگیمون یکی دو ماه نتونست ...
حتما مباحث باقی موندع رو جمع کن و تا ۱۵ اردیبهشت به نظرم می رسی و اشکالی هم نداره یکم تایم مطالعه ات رو بیشتر کنی کامل و خوب می رسی تمومش کنی و بعدش شروع به کار کردن کنکور ها و جمع بندی کن😉
ببخشید شما متاهلید؟ اگه اره چجوری برای کنکور میخوندید؟
عقدم گلم
منظورت از چجوری خوندن چیه؟!🤐خب میخوندم و تست میزدم سوالتو با جزئیات بپرس
🙂"ننگ بر سربازی که بعد از جنگ خشابش پر باشد..."🙃 یه عهد با خدا بستم...قول دادم ک خیریه بزنم و سرپرستی چند کودک رو برعهده بگیرم خیلی برای رسیدن ب این هدفم جنگیدم خیلی زخمی شدم ولی دست بردار نبودم تمام امیدم امساله رسیدن ب این هدف بستگی ب رسیدن ب هدف دیگه ای داره میشه لطفا برام دعا کنید امسال بهشون برسم....😔❤
شما روزی چند ساعت درس میخوندید؟ الان چی قبول شدید؟ و اینکه من متاهلم ولی همسرم سربازه و هر یه هفته ...
من به طور متوسط ۹ ساعت میخوندم
الانم دندان پزشکی میخونم
عزیزم خودت به شرایطتت واقفی سعی کن که بهونه هات رو توی یک لیست بنویسی و منطقی با خودت حل کنی و میدونی خواب و گوشی و مهمونی و... بعد از کنکور هم هست مهم الانه که تایم رو از دست ندی و از همه مهم تر واااقعااا بخوای که قبول بشی و شروع کنی به خوندن
منم عقدم منظورم اینه ک موقع خوندم فکرتون مشغول نمیشد من وقتی میخوام برم سراغ کتاب همش فکرممشغول م ...
عزیزم😂
من موقع کنکور مجرد بودم ولی الان میخام درس بخونم فکرم میره پیشش
بله پزشکی قبول شدم همسرمم همکلاسمه
🙂"ننگ بر سربازی که بعد از جنگ خشابش پر باشد..."🙃 یه عهد با خدا بستم...قول دادم ک خیریه بزنم و سرپرستی چند کودک رو برعهده بگیرم خیلی برای رسیدن ب این هدفم جنگیدم خیلی زخمی شدم ولی دست بردار نبودم تمام امیدم امساله رسیدن ب این هدف بستگی ب رسیدن ب هدف دیگه ای داره میشه لطفا برام دعا کنید امسال بهشون برسم....😔❤