2777
2789
عنوان

کنکوریا

| مشاهده متن کامل بحث + 568 بازدید | 41 پست
اگه من از الان بخوام شروع کنم دیر نیست؟ چون چیزی بلد نیستم و فکر میکنم فیلم های آموزشی باید ببینم د ...

اگه هدفت کنکور سال اینده اس که نه دیر نیس و می تونی 

خیلی ها هستن ک مدت ها از درس دور بودن و تو یه سال رسیدن یا حتی تایم کمتر شما که تایم به حد کافی دارید حتما می تونی

آهان... 😂 کلا میخوام بخونم نمیشه  میدونم ک تو آینده خیلی پشیمون میشم🤦‍♀️ موفق باشی عزیزم

تلاشتو بکن انشاالله میشه من دیدم کسایی ک حتی با وجود بچه تونستن قبول شن امیدتو از دست نده

موفق باشی عزیزجان🥰

🙂"ننگ بر سربازی که بعد از جنگ خشابش پر باشد..."🙃 یه عهد با خدا بستم...قول دادم ک خیریه بزنم و سرپرستی چند کودک رو برعهده بگیرم خیلی برای رسیدن ب این هدفم جنگیدم خیلی زخمی شدم ولی دست بردار نبودم تمام امیدم امساله رسیدن ب این هدف بستگی ب رسیدن ب هدف دیگه ای داره میشه لطفا برام دعا کنید امسال بهشون برسم....😔❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه هدفت کنکور سال اینده اس که نه دیر نیس و می تونی  خیلی ها هستن ک مدت ها از درس دور بودن و ت ...

بله ۱۴۰۱

ببخشید من درسای تخصصی رو ک بلد نیستم فیلم ببینم درست میشه؟ب نظرتون میشه یاد گرفت؟

شما برنامتون چجوری بود 

میشه راهنماییم کنید 

منظورم تایم درس خوندتون

بله ۱۴۰۱ ببخشید من درسای تخصصی رو ک بلد نیستم فیلم ببینم درست میشه؟ب نظرتون میشه یاد گرفت؟ شما برن ...

اره درس های اختصاصی رو با استاد های خوب و اونایی که کاملا درس دادنشون رو میفهمی شروع کنی قشنگ یاد میگیری بعدشم با تست می تونی به تسلط برسی 

من ازمون میدادم و طبق برنامه ازمون میخوندم و پیش می رفتم و کار میکردم میانگین درس خوندنم هم ۹ ساعت بود که بعد از عید به ۱۱ ساعت رسید و بیشتر تست کار کردم بعد عید 

اره درس های اختصاصی رو با استاد های خوب و اونایی که کاملا درس دادنشون رو میفهمی شروع کنی قشنگ یاد می ...

من درس خوندن و خیلی دوست دارم فقط تنبلم و اصلا درس نمیخونم😑

دلم برای پدرم میسوزه ک این همه برام خرج میکنه و کلی پول مدرسه میده

هیچکس با درس خوندن من مخالف نیست حتی همسرم

ولی میگه اگه آزاد قبول شی نمیزارم بری چون فایده ای نداره و باید دولتی قبول شی🥴

من درس خوندن و خیلی دوست دارم فقط تنبلم و اصلا درس نمیخونم😑 دلم برای پدرم میسوزه ک این همه برام خر ...

شما مازندران هستید؟

دانشگاه کجا قبول شدید 

خیلی دوست دارم یه جای خوب و یه رشته خوب قبول شم

خیلیا بهم میگن تو نمیتونی و باید بیخیال درس شی و تیکه میندازن بهم😑

شما مازندران هستید؟ دانشگاه کجا قبول شدید  خیلی دوست دارم یه جای خوب و یه رشته خوب قبول شم خ ...

اصلا به حرف هاشون اهمیت نده گلم تو با قبول شدنت میتونی ثابت کنی به همشون که تونستی و میشه 

من اصفهان هستم دانشگاه واحد اصفهانم میخونم 

اینم میدونم اگه تلاش کنی و خوب بخونی حتما قبول میشی شک نکن چون خدا تلاش هات رو میبینه 

میتونی بهمم درخواست دوستی بدی 

بتونم کمکی کنم خوشحال میشم😉

اصلا به حرف هاشون اهمیت نده گلم تو با قبول شدنت میتونی ثابت کنی به همشون که تونستی و میشه  من ...

سلام من ۱۶سالمه کلاس دهم تجربیم سال ۱۴۰۲کنکور دارم و امسال بخاطر آنلاین بودن درسا و تنبل شدنم هیچی یاد نگرفتم اصلا لایه کتابو باز نکردم چون معلمامون اصلا پیگیر نیستن و میان تو یه فیلم دو دقیقه بی کیفت دو صفحه درس میدنو میرن منم انگیزمو از دست دادم خیلی دوست دارم درس بخونم ولی وقتی میرم سمتش حواسم پرت میشه اگه من این سه ماه تابستون دهممو جمع بندی کنم میشه بنظرتون و اینکه روزی چند ساعت باید بخونم ؟

لطفاً راهنماییم کنید

سلام من ۱۶سالمه کلاس دهم تجربیم سال ۱۴۰۲کنکور دارم و امسال بخاطر آنلاین بودن درسا و تنبل شدنم هیچی ی ...

سلام عزیزم خوبی؟؟ بله حتما میشه فعلا تمرکزت رو بزار روی امتحان های پایان ترمت و اونا رو خوب بده تابستون با یه برنامه عالی می رسی برای درس هات تست بزنی و خوب کار کنی و قشنگ یادشون بگیری با یه  تایم مطالعه ۶ الی ۷ ساعته خیلی خوب میتونی دهم رو جمع کنی😉