2777
2789
عنوان

جهیزیه ی لحظه بیاین...عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 625 بازدید | 58 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسه خودت خوشگل تره من تو جهازم چای ساز نبود بجاش سماور بود الانم با کتری چای میزاریم اجاق خدایی طمع ...

منم مامانم گرفته اونارو برام ولی دیگ نزاشتم سماور برقی اینارو بگیره ...دیگم حرفیش نشدم سماور رو گازیم نگیره برام گفتم همین چایساز کتری قوری بسمه ولی حریفش نشدم😬😁

خیلی دو دل بودم اصن ..از اونم خیلی خوشم اومده بود پس نتجیه میگیرم عوض نکنم ....مررررررسی از همتون ک ...

اره گلم بنظر منکه خیلی شیکه ، مبارکت باشه عزیزم 

ان شالله همیشه با دلِ خوش توش چایی دم کنی😊❤

چایساز خودت به نظرم خوشگل تره تاره فیلیپس هم هست حیف نیست بخوای عوض کنی ؟ 

چرا از لحاظ جنسی ک حیفه😁 برا همین دنبال کیفیو اونم ببینم به پای این میرسه یا نه اگ برابری میکنه گفتم عوضش کنم نمیدونم چرا از اون خیلی خوشم اومده

منم مامانم گرفته اونارو برام ولی دیگ نزاشتم سماور برقی اینارو بگیره ...دیگم حرفیش نشدم سماور رو گازی ...

😂😂من جهاز فک نکنم البته حساب شه چون کل وسایل منزل رو شوهرم خرید 🤣من کلا جهازم فقط مواد غذایی بود یعنی میرفتیم انتخاب میکردیم همسرم کارت میکشید اخر سر مامانم گفت یه اجاق هم بخرم واسه خودم شوهرت کارتشو میکشه دیگ🤣نذاشتم کلیم دعوا شدم که عابرومو جلو شوهرم بردین کلیم دارم هر بار اجاق خودمو میبینم خندم میگیره یادم.میاد

😂😂من جهاز فک نکنم البته حساب شه چون کل وسایل منزل رو شوهرم خرید 🤣من کلا جهازم فقط مواد غذایی بود ...

الان خوبه یا نه پشیمون نیستی از این ک شوهرت خریده...اخه منم چنتا تیکمو مث همین چایسازمو ..جارومو..اتو...سرویس لاک اینارو شوهرم خریده همش میگن منتشو ی روز میزنه رو سرت

الان خوبه یا نه پشیمون نیستی از این ک شوهرت خریده...اخه منم چنتا تیکمو مث همین چایسازمو ..جارومو..ات ...

شوهرم و منت!؟ خیلی دور از همه ما دو هفتس اذدواج کردیم دم ب دیقه میگ خانومم ت زحمت کشیدی خیلی برا من زحمت کشیدی و این حرفا یچیزیم منتش میزارم تازه 🤣