2777
2789
عنوان

برای شوهرم گل بفرستم؟

245 بازدید | 28 پست

برای روز تولدش ، اگه گل بفرستم براش سرکارش، بده؟ خوبه؟ نظرتون چیه؟

شرکتشون یه دختره س از این سر زبون دارا که با شیطونی دلبری میکنن، 

یکی دوبار دیدم تو پیام هایی که به شوهرم داده لوس حرف زده ، ایموجی 😍 فرستاده، من از شوهرم اطمینان دارم و میدونم چیزی بینشون نیست ولی شوهرمم چون کلا خوش اخلاقه بعضی دخترا هوا برشون میداره فکر میکنن خبریه، در صورتی که نه

حالا با این تفاسیر گل بفرستم برای شوهرم یا نه؟ که دختره بفهمه که من حسابی مثل شیر وایستادم سر زندگیم؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گل رو که بفرست نه بخاطر دختره بخاطر عشقتون.

ولی درست نیست همکار بخواد لوس حرف بزنه و از این ایموجی ها بده

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

اره بفرس عزیزم البته بازم نمیدونم شوهرت چجوریه بعضی مردا شاید دوس نداشته باشن 

نرسیدم به چیزایی ک میخواستم قانون جذب رو میگم 😉پیرو قانون جذب منم 9/9/99پنج تا النگو طلا دستمه با یه سرویس هم گردنم و..❤❤خواهشن لطفن تاپیکای دعوا منو صدا کنین خیلی دوس دارم خب😊eliimmm69 سابق هستم😊
اگه شوهرت بدش نمیاد و دوست داره بفرست . شوهر من دوست نداره ازین کارا انجام بدم توی محل کارش

دقیقا همینارومیخواستم بگم 

😂نمیخوام پز بدم، تحقیرتون کنم، سرکوفت بزنم،یا اینکه مایه‌داریمو به رختون بکشم،ولی جاتون خالی الان یه نیمرو خوردم با نون سنگک!!.😂!.◊🤓دو توصیه خیلی مهم:اول اینکه : هیچ وقت به انتخاب های همسرتان نخندید؛ شما یکی از آنها هستید.دوم اینکه : هیچ وقت به انتخاب های خودتان افتخار نکنید؛ همسرتان یکی از آنهاست.😉
نمیدونم اخه! تا حالا نکردم از همین میترسم کلا کار ضایع ای نیست؟ 

کار ضایعی نیس نه.خیلیا این کارو میکنن بستگی به خود شوهرت داره . مثلا من یبار گفت میخواستم برات فلان روز سبد گل بفرستم گفت نکنی یموقع ازین حرکتا ضایعس و ...

خیلی دوست دارم برم ولی نمیشه، برم چکار؟

اخه میدونی مثلا اقایون خانواده ما گل و این ها خوششون نمیاد یعنی دوست ندارن تو محل کار اینجوری بشه من بودم میرفتم ب بهانه اینکه مثلا کارت پول رو ازش بگیرم 

کار ضایعی نیس نه.خیلیا این کارو میکنن بستگی به خود شوهرت داره . مثلا من یبار گفت میخواستم برات فلان ...

خب همینو میگم! از نظر مردا فکر کنم ضایع باشه،

برعکس خانوما که کلی خوششون میاد