2777
2789
عنوان

چند ماهه همسرم بهم نزدیک نشده؛ طبیعیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 6633 بازدید | 175 پست
نه فک نمیکنم ی همچین چیزی باشه

برا پادشاهان که گفتم احتمالا ،شاید علتشون فرزند آوری و ...باشه

قسمت اولم پاسخم یکی از علتها هستش،

چون بعضی مردا میخواهند موارد دیگر رو هم مزه کنند که تعبیر به تنوع طلبی میشه. 

کاربر مرد هستم         اگر دین ندارید آزاده باشید...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا پادشاهان که گفتم احتمالا ،شاید علتشون فرزند آوری و ...باشه قسمت اولم پاسخم یکی از علتها هستش، ...

خب اینو از کجا باید متوجه شد

تو این ۱۰ سال زندگی تا بحال متوجه همچین چیزی نشدم جز اعلام رضایت

سردرگمم😔

خدا عشق و نور و زیباییست 🖤 ای عشق مرا دریاب 🙏 برای شادی روح داداشِ ۲۵ سالم ک پرکشیده اگ دوس داشتی صلوات بفرست رفیق🖤🥀🖤🥀🖤

باید حتما بری مشاوره

اگه خوب نشدین جدا شو معلومه که طبیعی نیست

فک کردین اون بیخیال این چیزا شده یا خود ا  ر  ض. ا. یی کرده یا با کسیه

اگه غیر اینه مریضه

ببخشید توام مریضی مگه میشه اینهمه مدت..‌زودتر برو مشاوره و س ک س و لوژیست

خب اینو از کجا باید متوجه شد تو این ۱۰ سال زندگی تا بحال متوجه همچین چیزی نشدم جز اعلام رضایت ...

شما مگر خدای نکرده با خیانت مواجه شدید؟

شما مگر خدای نکرده با خیانت مواجه شدید؟

نه خدانکنه

خداروشکر همسرم اهل این چیزا نیس و خداشناسه

فقط سردی ک داره اذیتم میکنه وگرنه هییییچ مشکلی نیس نه تو زندگیمون نه تو اخلاقشون

خدا عشق و نور و زیباییست 🖤 ای عشق مرا دریاب 🙏 برای شادی روح داداشِ ۲۵ سالم ک پرکشیده اگ دوس داشتی صلوات بفرست رفیق🖤🥀🖤🥀🖤
باید حتما بری مشاوره اگه خوب نشدین جدا شو معلومه که طبیعی نیست فک کردین اون بیخیال این چیزا شده یا ...

یه بار تلفنی با مشاور صحبت کردم ولی چیزی عایدم نشد

مشکل اینه دقیقا خودمم نمیدونم چی میخوام

از بابت خیانت نمیتونم متهمش کنم چون چیز مشکوکی نیس

بقیه رو دیگه نمیدونم

نه خدانکنه خداروشکر همسرم اهل این چیزا نیس و خداشناسه فقط سردی ک داره اذیتم میکنه وگرنه هییییچ ...

خوب خدا رو شکر

آخر گفتید سر در گم هستید...

علت سردیش باید مشخص بشه،تا راه درمان گفت.

معمولا اینایی که رابطه خوبی با خدا ندارند ویا اهل فیلم و...هستند میتوانند تنوع طلب باشند.

ببخشید برم سحر و نماز...

نمیتونم برم سمتش دیگه به غرورم برخورده میگم دوسم که نداره واسه رابطه ام حتی نمیخواد منو فقط میخو ...

وقتی خودت راضی هستی چه مشکلی پیش میاد؟مشکل وقتی پیش میاد که تو از این وضع شاکی باشی

وقتی خودت راضی هستی چه مشکلی پیش میاد؟مشکل وقتی پیش میاد که تو از این وضع شاکی باشی

واقعیت دنبال این تایید هستم

اینجا جاییه که هم رو نمیشناسیم پس میتونیم راحت تر حرف بزنیم

میخواستم ببینم چقد این مدل زندگی طبیعیه 

چند تا دلیل وجود داره یکی اینکه اول باید ببینی شوهرش با کسی رابطه داره که باهاش سرده دوم خوب به خودس ...

فقط ی. مرد میدونه تو دل مرد دیگه چیه ب حرفش گوش بده سه تا دلیل نباشه دیگه خیره انشالله

فقط دو هفته تا تولد گل پســـرم مونده خدایا ممنون بابت هدیه قشنگت..کمکم کن بتونم از پس مادربودن بر بیام🌹🌹💕💕
ی مقدار گنگ‌توضیح  ب جز اولا بقیشو نفهمیدم

اسم کاربریتو که دیدم خندم گرفت،یاد دخترم افتادم یه دختر کفشدوزکی میگه ده تا از دهنش میریزه. همش میگه من دختر کفشدوزکی قهرمانم😄