2777
2789
عنوان

چند ماهه همسرم بهم نزدیک نشده؛ طبیعیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 6633 بازدید | 175 پست
خیلی تو داره قبلا چند باری که خواستم حرف بزنم به سکوت گذرونده یا با شوخی رد کرده الان واقعا نمیدون ...

ميدوني يه اصطلاحي داره به اين ادما كه بيرون با همه خوبن و توخونه بد خونه ان الان يادم ني 

دقيقا ولي مشابهشو ديدم تو فاميل 

به نظرم همين كار رو بكن وكاراي روزمره واينا رو كه انجام ميدي يه مدتي كلا سكوت كن وباهاش حرف نزن

خيلي اذيت ميشي ميدونم واقعا ظلمه در حقت اين مدل توام حقي داري تو زندگي ولي كاش از اول درست ميشد 

حالا يه مدت اينطوري باش ببين واكنشش چيه 

👻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست دارم باهاش صحبت کنم ولی نمیدونم چی بگم نمیخوام فک کنه به خاطر  نیازخودم ازش میپرسم

دوستانه بپرسنه با دلخوری

بگو چیزی شده؟ مشکلی هست ؟این مدت اینطوری شدی و .....

بدون ناراحتی بپرس که میگی نمیخوام فکر کنم واسه نیاز خودمه

بابا مردا همینن

همشون مشکل جنسی دارن

توی دوستی الکی قمپز در میکنن که هاتم و فلان 

اما پای عمل ک میرسه عُرضه ندارن 

باز خوبع شانس اوردی دوتا بچه داری

دیگه ولش کن 

اصلا هیچی هم نگو 

بزار بره کار کنه بیاره با بچه هات حال کن 

من نشستم تَهِ گلدون 
سلام پریماه خوبی حالا چند ماه از تایپیکت گذشته چه خبر از زندگیت چی شده به نتیجه رسیدی خیلی برات نارا ...

سلام عزیز

نه فعلا تغییری نداشته زندگیم

جدیدا یه تاپیک زدم ، ،دارم تاپیک هایی که بچه ها اونجا معرفی کردن میخونم