پریمااااااه مدیر عضویت: 1399/12/24 تعداد پست: 205 عنوان چند ماهه همسرم بهم نزدیک نشده؛ طبیعیه؟ | مشاهده متن کامل بحث + 6635 بازدید | 175 پست سلامما نزدیک 10 ساله ازدواج کردیماز اول شوهرم دوسم نداشتولی رابطه رو داشتیم اوایل خیلی زیادبعدها کمتر شد ولی دیگه هفته ای یه بار بودالان چن ماهه حتی دستمون بهم نخوردهبه نظرتون طبیعیه؟ چیکار کنم؟ 1400/02/01 | 03:02 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پریمااااااه مدیر استارتر عضویت: 1399/12/24 تعداد پست: 205 مشكل كه احساست كم كم از بين ميره وشما الان در مرحله طلاق عاطفي هستين مشكلتون رو بايد جدي حل ك ... دقیقایه روزی عاشقانه دوستش داشتمالان کمتر شده جدی یعنی چیکار کنم
soshiya عضویت: 1399/11/12 تعداد پست: 4297 نه فک نمیکنم ی همچین چیزی باشه برا پادشاهان که گفتم احتمالا ،شاید علتشون فرزند آوری و ...باشهقسمت اولم پاسخم یکی از علتها هستش،چون بعضی مردا میخواهند موارد دیگر رو هم مزه کنند که تعبیر به تنوع طلبی میشه. کاربر مرد هستم اگر دین ندارید آزاده باشید...
فاطی_خانومم عضویت: 1400/01/27 تعداد پست: 4283 برا پادشاهان که گفتم احتمالا ،شاید علتشون فرزند آوری و ...باشه قسمت اولم پاسخم یکی از علتها هستش، ... خب اینو از کجا باید متوجه شدتو این ۱۰ سال زندگی تا بحال متوجه همچین چیزی نشدم جز اعلام رضایتسردرگمم😔 خدا عشق و نور و زیباییست 🖤 ای عشق مرا دریاب 🙏 برای شادی روح داداشِ ۲۵ سالم ک پرکشیده اگ دوس داشتی صلوات بفرست رفیق🖤🥀🖤🥀🖤
لنگه_کفش_صورتی۹۱ عضویت: 1399/08/25 تعداد پست: 3397 باید حتما بری مشاورهاگه خوب نشدین جدا شو معلومه که طبیعی نیستفک کردین اون بیخیال این چیزا شده یا خود ا ر ض. ا. یی کرده یا با کسیهاگه غیر اینه مریضهببخشید توام مریضی مگه میشه اینهمه مدت..زودتر برو مشاوره و س ک س و لوژیست
soshiya عضویت: 1399/11/12 تعداد پست: 4297 خب اینو از کجا باید متوجه شد تو این ۱۰ سال زندگی تا بحال متوجه همچین چیزی نشدم جز اعلام رضایت ... شما مگر خدای نکرده با خیانت مواجه شدید؟ کاربر مرد هستم اگر دین ندارید آزاده باشید...
فاطی_خانومم عضویت: 1400/01/27 تعداد پست: 4283 شما مگر خدای نکرده با خیانت مواجه شدید؟ نه خدانکنهخداروشکر همسرم اهل این چیزا نیس و خداشناسهفقط سردی ک داره اذیتم میکنه وگرنه هییییچ مشکلی نیس نه تو زندگیمون نه تو اخلاقشون خدا عشق و نور و زیباییست 🖤 ای عشق مرا دریاب 🙏 برای شادی روح داداشِ ۲۵ سالم ک پرکشیده اگ دوس داشتی صلوات بفرست رفیق🖤🥀🖤🥀🖤
پریمااااااه مدیر استارتر عضویت: 1399/12/24 تعداد پست: 205 باید حتما بری مشاوره اگه خوب نشدین جدا شو معلومه که طبیعی نیست فک کردین اون بیخیال این چیزا شده یا ... یه بار تلفنی با مشاور صحبت کردم ولی چیزی عایدم نشدمشکل اینه دقیقا خودمم نمیدونم چی میخواماز بابت خیانت نمیتونم متهمش کنم چون چیز مشکوکی نیسبقیه رو دیگه نمیدونم
لنگه_کفش_صورتی۹۱ عضویت: 1399/08/25 تعداد پست: 3397 یه بار تلفنی با مشاور صحبت کردم ولی چیزی عایدم نشد مشکل اینه دقیقا خودمم نمیدونم چی میخوام از بابت ... نه نگفتم خیانتاول باید احتمال بی میلی جنسی بدیمشاور خوب برو خسته نشو زندگیته...
soshiya عضویت: 1399/11/12 تعداد پست: 4297 نه خدانکنه خداروشکر همسرم اهل این چیزا نیس و خداشناسه فقط سردی ک داره اذیتم میکنه وگرنه هییییچ ... خوب خدا رو شکرآخر گفتید سر در گم هستید...علت سردیش باید مشخص بشه،تا راه درمان گفت.معمولا اینایی که رابطه خوبی با خدا ندارند ویا اهل فیلم و...هستند میتوانند تنوع طلب باشند.ببخشید برم سحر و نماز... کاربر مرد هستم اگر دین ندارید آزاده باشید...
فردو عضویت: 1399/07/16 تعداد پست: 3638 نمیتونم برم سمتش دیگه به غرورم برخورده میگم دوسم که نداره واسه رابطه ام حتی نمیخواد منو فقط میخو ... وقتی خودت راضی هستی چه مشکلی پیش میاد؟مشکل وقتی پیش میاد که تو از این وضع شاکی باشی
پریمااااااه مدیر استارتر عضویت: 1399/12/24 تعداد پست: 205 وقتی خودت راضی هستی چه مشکلی پیش میاد؟مشکل وقتی پیش میاد که تو از این وضع شاکی باشی واقعیت دنبال این تایید هستماینجا جاییه که هم رو نمیشناسیم پس میتونیم راحت تر حرف بزنیممیخواستم ببینم چقد این مدل زندگی طبیعیه
mbbbb عضویت: 1399/08/25 تعداد پست: 561 چند تا دلیل وجود داره یکی اینکه اول باید ببینی شوهرش با کسی رابطه داره که باهاش سرده دوم خوب به خودس ... فقط ی. مرد میدونه تو دل مرد دیگه چیه ب حرفش گوش بده سه تا دلیل نباشه دیگه خیره انشالله فقط دو هفته تا تولد گل پســـرم مونده خدایا ممنون بابت هدیه قشنگت..کمکم کن بتونم از پس مادربودن بر بیام🌹🌹💕💕
zizifazali عضویت: 1399/11/14 تعداد پست: 1901 نمیتونم برم سمتش دیگه به غرورم برخورده میگم دوسم که نداره واسه رابطه ام حتی نمیخواد منو فقط میخو ... چرادوست نداره
فرشین عضویت: 1396/09/01 تعداد پست: 974 ی مقدار گنگتوضیح ب جز اولا بقیشو نفهمیدم اسم کاربریتو که دیدم خندم گرفت،یاد دخترم افتادم یه دختر کفشدوزکی میگه ده تا از دهنش میریزه. همش میگه من دختر کفشدوزکی قهرمانم😄