2777
2789
عنوان

چجوری بابام بکشم

16845 بازدید | 57 پست

چجوری بکشمش 

همش اذیتمون میکنه خیلی ادم بدیه اگ بمیره همه از دستش راحت میشن و خوشحال میشن 

چجوری بکشمش 

با چی

قضاوت نکنین تاپیک های قبلما بخونین و قضاوت نکنین لطفا

😶😶😶

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم دنبال اینم چجوری بابامو زنده کنم و دوباره تو بغلش شیرین زبونی کنم😓

عاشقم اهل همین کوچه بن بست کناری که تو از پنجره اش پای به قلب من دیوانه نهادی👩‍❤️‍👨💘

اولین چیزیه که واقعا نمیتونم جواب بدم.من اگه قاتل بودم قتل بلد بودم تاحالا خیلیارو به درک واصل کرده بودم.😒😑😑😑😑همونا که واقعا زمینم زدن از پشت خنجر زدن...

آدما به دو دلیل وارد زندگیت میشن✋.یا میشن درس زندگیت..یا میشن خود زندگیت...خدایا هزاران بارشکرت که اونایی که اومدن تو زندگیم و رفتن همشون درس بودن و اینو بهم ثابت کردی .و الانم خود زندگیمو بهم دادی 💑💖B&S💖

چیزی نگفتی توتاپیکات که فقط گفتی مشکل داری😐چندنمونه ازبدی هاشو بگو من تاته حرفات هستم

من همونیم که ازامضاهای ژیناگلمن خوشم میاد وبرمیدارم واسه تلگرام وواتساپم استفاده میکنم🥺