2777
2789
عنوان

چجوری بابام بکشم

| مشاهده متن کامل بحث + 16881 بازدید | 57 پست
آره خیلی زرنگم متاسفانه شما نمی‌فهمین انتظار داری به ایشون آموزش قتل بدیم؟ 

وای که چقدر حال به هم زن رفتار کردی.

انجام پروژه ها و تحقیق های دانشجویی با قیمت توافقی و تحویل در کمترین زمان ممکن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اخه پولشا از کجا بیارم الان چند روزه هیچی نخوردیم ولی خود بابام عین خرس خورده

دنبال کار بگرد که بری سرکار . اینجوری هم حقوق میگیری هم ارامش داری ساعاتی که خونه نیستی.

ولی گلم اگه این که میگی چطور بکشمشو جدی میگی نکنی این کارو چیزی بریزی تو غذاش یا هرکاری کنی قابل تشخیصه میفهمن ممکنه بری زندانا

مطمین باش اگه کشتن‌گناه نبود من و خواهرام و مادرم تا الان این کارو کرده بودیم که مادرم همه عمرشو پای یه اشغال زندگی نکنه و جوونیشو هدر نده و زجر کش نشو من اگه از قصه زندگیم بگم برات میشینی های های گریه می کنی مخصوصا مادرم که اسوه یه زن صبپر و پر از درده چه از نظر جنسی چه از نظر جسمی هیچ وقتتتتتتت عشق محبت ندیده و نچشیده و همیشه فحشای کتک میخوره حتی همین الان پس برو دنبال یه راه حل دیگه مادرم که نتونست خودشو نجات بده .

💔برای تاوان پس دادن زیادی جوونِ پیرم💔
وای که چقدر حال به هم زن رفتار کردی.

اگه ایشون از زندگی با پدرشون راضی نیستن و پدرشون هم طبق گفتشون حتی خیلی بده میتونن مستقل و جدا زندگی کنن اگ تاپیکی دیگ ای میزدن و جور دیگ ای ماجرارو می‌گفتن و کمک میخواستن جای حرف نداشت ولی این تاپیک چطوری پدرمو بکشم و... من واقعا بدم اومد.

شماهم اگ نظر دیگ ای داریو با کشتن آدم موافقی ریپلایم نکن

یکی درد و یکی درمان پسندد یکی وصل و یکی هجران پسندد من از درمان و درد و وصل و هجران پسندم آنچه را جانان پسندد

اگه ایشون از زندگی با پدرشون راضی نیستن و پدرشون هم طبق گفتشون حتی خیلی بده میتونن مستقل و جدا زندگی ...

نه بابا تو هر کی رو خواستی چوغولی بکن من ریپلای نکنم؟؟؟از کی تاحالا سایت ارث بابات شده؟

انجام پروژه ها و تحقیق های دانشجویی با قیمت توافقی و تحویل در کمترین زمان ممکن
مطمین باش اگه کشتن‌گناه نبود من و خواهرام و مادرم تا الان این کارو کرده بودیم که مادرم همه عمرشو پای ...

اخه چ راه حلی 

گناهم ک باشه وقتی پای مادرم در میون باشه میخوام بکشم

دنبال کار بگرد که بری سرکار . اینجوری هم حقوق میگیری هم ارامش داری ساعاتی که خونه نیستی. ولی ...

نمیزاره برم کار 

نمیدونم ولی خیلی بهش فک میکنم میدونم اگ یه تارمو از مامانم کم بشه میکشمش زندان هم برام فرقی نداره

حالت خوبه؟ از تمام حرفای من فقط این رو فهمیدی؟  سایت ارث بابام نیست ولی ایدیم مال خودمه و دوست ...

لطفا برو بیرون 

اگ ارامش نمیدی به یه ادم ناراحت لطفا اعصاب خوردی هم بهم نده 

نمیزاره برم کار  نمیدونم ولی خیلی بهش فک میکنم میدونم اگ یه تارمو از مامانم کم بشه میکشمش زندا ...

بنظرم خیلی واسه سرکار رفتن اصرار کن هر روز تا بلاخره راضی بشه . شرایطت بهتر میشه اگه شاغل شی