2777
2789

سلام

نمیدونم همسر شما یا عزیزانتون هم اینطورین یا نه

همسر من شدیدا حال روحیش وابسته منه . خوشحال باشم خوبه و خوشحاله

ناراحت باشم ناراحته و اذیت کن میشه

عصبی یا استرس داشته باشم که خیلی بدتر از من میشه .. 

زورشو میذاره رو زور حاله من

وقت ناراحتی نمیتونم روش حساب کنم

وقتی عصبانی ام از من بدتر میشه . مثلا از کسی ناراحت باشم از من بدتر ازون آدم متنفر میشه و بدجور واکنش نشون میده حتی بارها با خانواده خودم .. مجبورم همه چی رو ازش قایم کنم نگم از کی ناراحتم

ولی اصلا خوب نیست این حالش

7ساله ازدواج کردیم

راهکار بدین مدیریتش کنم این حالشو 😔

همیشه که آدم خوب نیست

اوایل متوجه شده بودم اما میگفتم شاید اشتباه میکنم اما خودشم به زبون اومده میگه من حالم آینه ای از حاله خودته 😕

خدایا خودت مراقب هدیه ات باش ❤ برای سلامتی نی نی تو دلم دعا کنین ❤

ففط نباید چیزی بروز بدی!

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا شوهر منم همینه  راهی پیدا کردی به منم بگو  وقتی ناراحتم دلم میخواد بیاد دلداریم بد ...

ناراحت میشم از کسی مخصوصا میره دعوا یا یه حرکات عجیبی نشون میده 

خدایا خودت مراقب هدیه ات باش ❤ برای سلامتی نی نی تو دلم دعا کنین ❤
تمام تلاشمو میکنم اما مگه میشه استرس با ناراحتی رو بروز نداد 😕

بگو من اینطوری ام😑 وای خیلی سختههههه

حداقل دلیلشو نگو، با بقیه بد نشه

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴

در اصل اونا باید درمون بشن یا شاید تو بیش از اندازه بروز میدی و گندش میکنی اونم تاثیر میزاره روش ما ک نمیدونیم تو در چه حدی شاید تو زیاد از حد موضو رو حاد میکنی ..باید بری مشاور

خدایا شُکرت❤🧿

دقیقا مثل همسر من، این به دلیل گروه شخصیتی همسرته ،این جور افراد لمسی محسوب میشن، اصلا هم ایراد نیست، مثلا من حالت تهوع بارداری داشتم همسرم هم حالت تهوع میگرفت، این نشون میده خیلی دوست داره ،متاسفانه موقعی که ناراحتی یا عصبانی هستی نمیتونی روش حساب کنی، من یکم عصبانی باشم اون ده برابر عصبانی میشه، برای همین ناراحتی هام رو بهش نمیگم