2777
2789

اونایی که مغرورن و پولدارن. درسته خوش رو هستن ولی راحت میگن نه

مرداشون اکثرا یکم سم هستن ولی من وابسته میشم چرا؟

از مردای خاکی و متواضع کنارشون هیجان ندارم و وابستشون نمیشم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کلا افراد نارسیست و خودشیفته هنرشون اینه بقیه رو جذب میکنن 

بار خدایا! با یاری تو، تو را ثنا میگویم به خاطر آنچه به وسیله آن موفق به ثناگویی تو شدم و به اندازه نیت فاسد و یقین ضعیفم علیه خودم و به آنچه که تو سزاوارش هستی اقرار میکنم:بارالها، تو خوب معبود و خوب پروردگاری هستی و من بد پرورش یافته ای هستم!تو خوب مولایی هستی و من بد بنده ای!تو خوب مالکی هستی و من بد مملوکی!چه بسیار گناهی که مرتکب شدم و تو عفو نمودی و چه بسیار جرم هایی که از من سر زد و تو از آن گذشتی!چه بسیار خطاها کردم، ولی مرا مؤاخذه نکردی و چه بسیار بدی ها که عمداً مرتکب شدم و تو از آن درگذشتی!و چه بسیار لغزش ها که از من سر زد و از آن چشم پوشی نمودی، و مرا بر غفلتم مؤاخذه نکردی!اینک این منم که به خود ظلم کرده ام و به گناهم اقرار و به خطاهایم اعتراف دارم. پس ای آمرزنده گناهان! از تو میخواهم که گناهانم را ببخشی و از لغزش هایم درگذری، پس به نیکی اجابت کن که تو سزاوار اجابت و اهل تقوا و آمرزشی!)

مهرطلبها مجذوب خودشیفته ها میشن، کسایی ک در گذشته حس ناکافی بودن و طرد شدن و بی اهمیت بودن بهشون داده شده و زخم های عاطفی دارن و خلا عاطفی و کمبود محبت دارن.

تا ابد و یک روز دیگر هم ، داشتن "اصالت و اخلاق" برای آدمی دمده نمیشه☕/ واقع بین و حقیقت گرا/ نه طرفدار حقوق زنانم و نه طرفدار حقوق مردان، فقط طرفدار سرسخت عدالتم😊

برو تاپیک پربازدید من مامای شکستن دل مرد رو پس میدم بخون تا ببینی به خاطر حس تو به چه فلاکتی افتاده

سلام به شیراز عزیزم شهر عشق و غزل.خدایا فرزندان گلمو به خودت سپردم

علت های روانشناسی داره

اگ سلامت روانت مهمه برات حتما پیگیری کن واسه خودت

احترام، احترام میاره اگه جوابت رو ندادم به شعور و عقل نداشتت یه نگاهی بنداز👄🩷  این یه روزه بده نه یک زندگی بد، اینا خیلی باهم فرق دارن❄️✨️گاهی دونفر باید کمی از هم فاصله بگیرن تا بفهمند چقدر نیازمند برگشتن به هم هستند💗،زندگی سخته ولی خوشحال باش یه پ‌.ن خر نیستی که دروغ میگه و خودش باور میکنه بقیم خرم فرض میکنه🤡🚮

اصلا جذابیت نداره به نظرم غرور از دور قشنگه برای ادمای نزدیکشون سمه 

حق با فریدون فرخزاد است:ﻧﻪ ﻣﺮﮒ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﺗﺮﺳﻨﺎﮎ ﺍﺳﺖ ﻭ ﻧﻪ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﺷﯿﺮﯾﻦ ﮐﻪ ﺍﻧﺴﺎﻥ برای این دو، ﺷﺮفش را بدهد! یک عدد کاربر قدیمی هستم🫡

چون همینجوری ک بودی بهت حس خوب بودن و دوست داشتنی بودن و خواستنی بودن ندادن، باور کردی ک ناکافی هستی و بدی و باید با تلاش زیاد و تقلا ارزش و خوب بودن خودت رو اثبات کنی، و ی خودشیفته دقیقا در موقعیتی تو رو قرار میده ک هی احساس ناکافی بودن کنی و هی تقلا کنی و زووور بزنی تا ارزش خودت رو بهش اثبات کنی.

و هرچی بیشتر اینکارو کنی زخمی تر میشی، زخمی تر میشی، زخمی تر میشی....

تا ابد و یک روز دیگر هم ، داشتن "اصالت و اخلاق" برای آدمی دمده نمیشه☕/ واقع بین و حقیقت گرا/ نه طرفدار حقوق زنانم و نه طرفدار حقوق مردان، فقط طرفدار سرسخت عدالتم😊

راس میگیمثل سراب می مونه

سراب؟واقعیته 

ادمای مغرور مقصر اصلی هم باشن پر توقع هستن

حق با فریدون فرخزاد است:ﻧﻪ ﻣﺮﮒ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﺗﺮﺳﻨﺎﮎ ﺍﺳﺖ ﻭ ﻧﻪ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﺷﯿﺮﯾﻦ ﮐﻪ ﺍﻧﺴﺎﻥ برای این دو، ﺷﺮفش را بدهد! یک عدد کاربر قدیمی هستم🫡