2777
2789
عنوان

من یه عروس داغونم

702 بازدید | 18 پست

بچه‌ها من کم آوردم دیگه... 9 ماهه عقدم. یه ماه دیگه عروسیمه بابام برام جهيزيه نمیخره نه اینکه نداشته‌ باشع. سه تا خونه داره دوتا ماشین و چندتا سکه.. خلاصه وضعش توپه! ولی خسیسه. حتی غذای درست و حسابی نمیتونیم بخوریم میگه حیفه. منم هر روز دارم لاغرتر میشم شوهرمم میگه من زن چاق دوس دارم، امروز زنگ زده میگه س. ی. ن. هات مثل گوجه ن.. یعنی کوچیکه.. سایزشون 70.. من ژن چاقی دارم ولی بخاطر مشکلات خانوادگی و تغذيه ی نامناسب لاغر موندم.. از اون طرف از وقتی ازدواج کردم نه طلا برام خریدن نه مراسم.. البته خودم گفتم مراسم نمیخوام بخاطر کرونا.. ولی تو این 9 ماه یبار مادرشوهرم دعوتم نکرده. بدون دعوت میرم فامیلاش اصلا منو ندیدن اصلا دعوتم نمیکنن. طلاهم که تا اسمشو میارم شوهرم دادوبیداد میکنه.. از هیچی شانس نیاوردم خونه بابام کتک و تحقیر و گرسنگی باید بکشم اینم از شوهرم و خانواده ش. به همه ی فامیل گفتم همشون واسطه شدن با بابام حرف بزنن بلکه جهاز بخره اما بابام حرف کسی رو گوش نمیکنه فقط فکر پول جمع کردنه.. پس چرا عروسم کرده 

اینم از شوهرم.. چیکارکنم دلم خیلی شکسته خیلی بدبختم من 

وقتی جهاز نمیخره پس چرا عروس کرده

_امروز چقد تلخی؟؟ +دلتنگی ادمو مثل چایی مونده تلخ میکنه شده دلتنگ شوی چاره نیابی جز اشک.._ بی حوصلگیت واسه چیه؟ +مارا هرچه هست دگر حوصله ای نیست _چی شده؟+یجوری دلم گرفته انگار دنیام تباه شده.. _خدا بهت صبر بده +نمیشه جای صبر فقط پنج دقیقه بغلشو بده؟به چال گونش و چشاش زل بزنم.. _اسمون توام افتابی میشه +ابر اسمون ما همیشه سیاه بود دکتر.. _پس سهمت چی میشه؟ +سهم من از تموم دنیا هیچه.. _زندگی کن +زندگی کنم که تهش چی بشه؟  همینجوری این دنیا یه جوونی بهم بدهکاره.. _این حرفات فقط از رو دلتنگیه +دست خودم نیست که دلم براش تنگ میشه😔😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیشه زود قضاوت کرد اما

من اگر بجای شما بودم جدا میشدم و با وجود همچین پدری حتما مستقل میشدم،فکر نمیکنم راه دیگه ای باشه

چون ذات ادما عوض نمیشه.

اگر دیدی فقط یک لحظه از خداوند بخواه مشکل ۱۲ سالم حل بشه ❤️