2777
2789
عنوان

من یه عروس داغونم

| مشاهده متن کامل بحث + 702 بازدید | 18 پست

اخه عزیزم درکت میکنم 😢😢 من خودم برای خودم جهیزیه خریدم طلا هامو فروختم 😔😔

خوانواده شوهرممم برام طلا نخرید به جز انگشتر 

پول عروسمم مامانم جور کرد 

بابام اصلا راضی به عروسیم نبود 

اگر دراین دنیاغم هست.   ⚡                                               .                                                                                                                                                              صبوری.          ✨✨✨                     کن خدا هم هست.             ✨✨✨
ازش سرد شدم، دیگه نمیتونم تحملش کنم

مشکلاتی ک دارین باعث این سردی شده.منم تو دوران عقدم خیلی مشکل و اختلاف وجود داشت بخاطر همین سرد شده بودم.وضعیتمم شبیه تو بود.خونواده شوهرم هیچی نمیخریدن بابام ایناهم میگفتن اونا طلا نمیخرن منم جهیزیه نمیدم.خلاصه وضعیت بدی بود..ولی بعد اینک اومدیم خونمون کلا حسم عوض شد و یه لحظه ام نمیتونم زندگیمو بدون شوهرم تصور کنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همه بهت میگن بیشتر فکر کن، تجدید نظر کن 

ولی خب شما گوش شنوا نداری هر بار این حرفارو میزنی مطمئن باش این رفتار همسرت تا همیشه ادامه خواهد داشت 

مگه شما هندونه ای که یکی چاق و تپلی بخواد و یکی کوچولو 

شوهرت اگه از اندامت راضی نبود همون اول نباید شمارو انتخاب می‌کرد و الانم که دیگه هر چی دوست داره بهت میگه منتظر بدترین هم باش. 

آن کیست که از روی کرم با ما وفاداری کند... 

به عنوان یک انسان فکر کن ببین چی هست توی ازدواج که شما رو مجبور کرده هر توهینی رو بپذیری 

واقعا مستقل‌ شدن اینقدر سخته که دوست نداری استقلال داشته باشی و با همه چی میسازی حیفی بخدا تو لیاقتت این حرفا نیست یکی بگه کجات چیه و مثل چیه اگه تو هم از شوهرت ایراد بگیری می پذیره به نظرت؟ 

تا عروسی نگرفتی خیلی فکر کن خواهش میکنم ازت 

آن کیست که از روی کرم با ما وفاداری کند...