2777
2789
عنوان

کرونایی ها بیان😐

| مشاهده متن کامل بحث + 483 بازدید | 61 پست
با دفترچه قبول میکنن بریم دکتر

اره ویزیتش فک کنم ۵۰ بود متخصص عفونی..اما تو خونه هم به خودت برس تا میتونی مایعات بخور..آب نمک هر چند ساعت قرقره کن و بینی تو شستشو بده..زنجبیل و عسل هم خوبه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه تو خونه بودم اما چون تنگی نفس داشتم بهم دارو داد

میگم نی نی امروز خیلی گریه میکنه نکنه جایش درد میکنه؟؟موقع شیر خوردن اذیته مرتب شیر میپره تو گلوش.

من از نسل زنهای تکراری نیستم من همان نسل تافته ی جدا بافته ام♥️♠️♦️♣️
میگم نی نی امروز خیلی گریه میکنه نکنه جایش درد میکنه؟؟موقع شیر خوردن اذیته مرتب شیر میپره تو گلوش.

اینو نمیدونم عزیز تجربه ندارم.زنگ بزن ۴۰۳۰ ازشون بپرس قشنگ راهنملییت میکنن

اینو نمیدونم عزیز تجربه ندارم.زنگ بزن ۴۰۳۰ ازشون بپرس قشنگ راهنملییت میکنن

باشه .مرسی گلم

نه تو خونه بودم اما چون تنگی نفس داشتم بهم دارو داد

آها آخه شوهره من فقط دیشب ضعف داشت با یه مقدار سردرد اما امروز هیچ علائمی نداره برای همین نمیدونم کرونا گرفته یا نه با این وجود که همه سرباز ها و کادری های اونجا گرفتن و مثبت شده می نمیدونم مثبت شده برای این یا نه سه روز دیگه جوابش میاد چون بچه دارم خیلی میترسم

آها آخه شوهره من فقط دیشب ضعف داشت با یه مقدار سردرد اما امروز هیچ علائمی نداره برای همین نمیدونم کر ...

معمولا یکی دو روز اول علائم زیاد نیس یهو زیاد میشه فعلا مایعات زیاد بخورن تا اگه هست دفع شه

دوستان ممکنه یکی تب و درد بدن و همه چیش خوب بشه بعد یه مدت بدتر بشه

اره کرونا یه روز حالت خوبه یه روز علایم داری. شوهر من مثلا صب خوبه یکم میشینه و حرف میزنه چن ساعت بعد یهو میگه ضعف کردم. مرتب بهش سوپ قلمه و کمپوت و دمنوش میدم. چون ضعف و بیحالی باعث میشه سیستم دفاعی کم بشه.

انشاالله زود خوب شید ، استرس نده به خودت😘

قربونت ان شالله.😘😘 میخام یه سوالی بپرسم میترسم خلاف نی نی سایت باشه.. همکارا شوهرم بهش گفتن ..جتس ..مصرف کن..  آیا راسته؟؟