2777
2789
عنوان

با این دختر ازدواج میکنید یا خیر

205 بازدید | 13 پست

با دختری که ظاهرا چنین ویژگی نداره و خوب هستش ولی مادرش سلیطه آتش به دهان هستش

ازدواج میکنید

چقدر احتمال داره دختر شبیه مادرش باشد؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختره ملکه هم باشه به خاطر مادرش نه

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده

فقط اينو ميگم. ادم با خانواده هم ازدواج ميكنن نه فقط دختر. همون مادر ميتونه كلي اتيش بسوزونه و فتنه درست كنه. 

ديگه بستگي به جنم مرد داره كه نذاره مادر زن دخالت و اينا داشته باشه

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

حالا شبیهشم نباشه باز تاثیراتش تو زندگی اینا هست. 

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

مادر یکی از اطرافیانم اینطوری بود

دختر بیچاره اسیر مادرش شده. خودش زیبا، تحصیلکرده با موقعیت خوب اما مادرش طوری گند زد به زندگیش که در نهایت کارشون به جدایی کشیده شد. فقط همسرش راضی شد که اول مهاجرت کنند و بعد اونجا جدا بشن. ما هم همگی تشویقش کردیم که از دست این مادر خودش رو خلاص کنه شاید زندگیش رو اون سر دنیا نجات بده

خانواده همسرش هم چون از اول بخاطر رفتار مادر دختر با ازدواجشون مخالف بودند حاضر به حمایت از زندگیشون نشدن و مدام به پسرشون می گفتن جلوی ضرر رو از هر کجا بگیری منفعته. خودت رو از شر این سلیته نجات بده. با اینکه با عروسشون هیچ مشکلی نداشتن. اما مادر دختره هیچ تپه ... براش باقی نذاشته بود. با پدر شوهر دخترش هم رفته بود فحش و دعوا برای موضوعی که اصلا بهش ربطی نداشت و از اونجا به بعد دیگه پدر شوهره هم پسرش رو تشویق به طلاق کرد!!!

این وسط دختر بیچاره واقعا هیچ گناهی نداشت