2777
2789
عنوان

کرونایی ها بیان😐

| مشاهده متن کامل بحث + 483 بازدید | 61 پست

نی نی تم گرفته؟ چطوری تست ازش گرفتین آخه مگه اون وسیله که باهاش تست میگیرن تو دماغش جا میشه😮

بعضی وقتا باید سریع خودتو جمع و جور کنی... یکی بزنی تو گوش خودتو بگی به داد خودت برس لعنتی... تو دیگه به دنیا نمیای!!!  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصصصصلا نگران بچه هات نباش ، دکتر به من گفت بچه ها به ندرت مشکل دار میشن، تا میتونی میوه بهشون بده ت ...

دیگه چی بهشون بدم. اینا هم هرزگاهی بدنشون گرم میشه ولی اشتها دارن..دارو امام کاظم بهشون بدم؟؟

من از نسل زنهای تکراری نیستم من همان نسل تافته ی جدا بافته ام♥️♠️♦️♣️
بچه ها معمولا خفیف تر میگیرن و گوارشی درگیر میشن..فقط حواست به تب و تنگی نفس باشه

ان شالله بخیر بگذره. حتما مراقبم

دیگه چی بهشون بدم. اینا هم هرزگاهی بدنشون گرم میشه ولی اشتها دارن..دارو امام کاظم بهشون بدم؟؟

من این دارو رو امتحان نکردم راستش اطلاعی در موردش ندارم ، من به تغذیه ش خیلی رسیدگی میکردم البته خودم بیمارستان بستری بودم تلفنی میگفتم مامانم واسش درست میکرد، راستی دکتر من تاکید روی دارچین داشت ،فرنی با دارچین زیاد

تنگی نفس.تب.سرفه..اینا یعنی ممکنه ریه درگیر شده باشه هرچند درگیری ریه میتونه بدون هیچ علامت خاصی باش ...

من تب و سرفه رو دارم باید چیکار کنم 😭😭😭نمیتونم برم دکتر تو رو خدا چیزی می‌دونی بگو

سلام دوستان خوبم زندگی در جریانه من یه دختر خوشگل دارم با یه شوهر خوب 

نی نی تم گرفته؟ چطوری تست ازش گرفتین آخه مگه اون وسیله که باهاش تست میگیرن تو دماغش جا میشه😮

از نی نی نگرفتن از اون بچه هام گرفتن.اونا مثبت بودن .خودم هم ناقالم دیگه. چون پرستاریشونو میکنم .باباشونو تو اون اتاق قرنطینه کردم .ولی بچه ها بدون ماسک رفتن پیشش گرفتن. خودم و شوهرم با ماسک تو خونه هستیم.ولی بیشتر تو اتاقشه

من تب و سرفه رو دارم باید چیکار کنم 😭😭😭نمیتونم برم دکتر تو رو خدا چیزی می‌دونی بگو

من خودم تنگی نفس و سرفه داشتم رفتم دکتر واسم خط اول درمان رو شروع کرد..بنظرم شما هم برو تا اکسیژن خونت رو اندازه بگیره اگه نیاز باشه دارو بده

من این دارو رو امتحان نکردم راستش اطلاعی در موردش ندارم ، من به تغذیه ش خیلی رسیدگی میکردم البته خود ...

امروز دمنوش دارچین درست کردم .ولی فقط شوهرم خورد اونا نخوردن

من خودم تنگی نفس و سرفه داشتم رفتم دکتر واسم خط اول درمان رو شروع کرد..بنظرم شما هم برو تا اکسیژن خو ...

با دفترچه قبول میکنن بریم دکتر

من خودم تنگی نفس و سرفه داشتم رفتم دکتر واسم خط اول درمان رو شروع کرد..بنظرم شما هم برو تا اکسیژن خو ...

میشه بیشتر توضیح بدید یعنی چی خط اول درمان چیکار کرد یعنی چی داد خوردین

ب نوزاد ک نمیشه چیزی داد

منظورم  بچه ها دیگم بود.. نوازد ک از خودم تغذیه میکنم .منم یکمی دمنوش میخورم. به اونم میرسه.