2777
2789
عنوان

کرونایی ها بیان😐

483 بازدید | 61 پست

سلام بچه ها تست کرونا شوهرم مثبت بود. دوتا بچه هام مثبت بودن.. من منفی بودم ۱۶روزه زایمان کردم نی نی شیر میدم. یکی از چشمام مثل خون شده؟؟ایا علایم کروناست . ینی تستم اشتباه بود؟؟

من از نسل زنهای تکراری نیستم من همان نسل تافته ی جدا بافته ام♥️♠️♦️♣️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما منفی شد اما تابلو کرونا داشتیم دکتر گفت ۴۰ درصد کاذب داره

منم نظرم همینه. چون گلوم خارش دارع.کلا دوست دارم سرفه کنم

بچه‌ها شوهرم سربازه تمام تمام کادری ها ی  اونجا دستشون مثبت شده دوتااز سرهنگ خانم مثبت شده شوهرم امروز تست داده سه روز دیگه جوابش میاد فقط دیشب ضعف داشت به نظرتون علائمش کی شروع میشه چون امروز خوب شده بود

پدر منم اول چشمش ملتهب شد  خواهر شوهرمم تستش منفی شد ولی کرونا بود چون حس بویایی نداشت ، شما ه ...

فعلا حس دارم.. استرس ندارم. ولی برا بچه هام مشکلی نیست؟؟چطوری از علائم بیماریشون جلوگیری کنم

بچه‌ها شوهرم سربازه تمام تمام کادری ها ی  اونجا دستشون مثبت شده دوتااز سرهنگ خانم مثبت شده شوهر ...

شوهرم منم االان فقط ضعف داره. وتوانش کم شده.

اصلا نترس فقط مایعات بخور و مواظب علائم حساس باش

مرتب دارم میخورم. با بچه ها چکار کنم

فعلا حس دارم.. استرس ندارم. ولی برا بچه هام مشکلی نیست؟؟چطوری از علائم بیماریشون جلوگیری کنم

اصصصصلا نگران بچه هات نباش ، دکتر به من گفت بچه ها به ندرت مشکل دار میشن، تا میتونی میوه بهشون بده تغذیه مهمه ، بروکلی هم واسه سیستم ایمنی عالیه

دختر من یک روز بدنش کمی گرم شد و چند روز بی اشتها بود همین

ی پسر سه ساله با یه نوزاده ۳ ماهه دارم اینا رو چیکار کنم

منم بچه هام کوچیکن و درگیر هستن. دکتر گفت فعلا خوبن علایم خاصی ندارن مراقب باشین

دیشب شوهرم اینطور نبود بود امروز خوبه یعنی چی

کم کم علایم بروز میده. مثلا شوهرم دو روز اول سردرد شدید داشت. بعدش یکم گلوش خارش داست. الان اون علایم رفتن فقط ضعف داره فشارش یهوو میافته