اره خریدم... البته من چندین بار نشستم تار به تار موهاشو نگاه کردم روزی دوبار و هربار حداقل دوساعت طول می کشید ولی در هربار باز هم بالاخره یکی دوتا رشک میدیدم... دیگه قطره رو خریدم شصت تومن هم خودم زدم هم دخترم... دیگه خسته شدم از نگاه کردن و تار به تار دیدن... امروز دقیقا دو هفته گذشته و خوشبختانه هیچی نمیبینم دیگه
امروز شعر سرودم مسامی مسامی بش بش بگید ....مسامی صد قل هوالله بش بگید ....مسامی...هر کی نگه مسامی... مسامی ..مسامی...مسامی.... علت نامگذاریم:من تو خونه شوهرمو مسامی صدا میکنم.... مسامی بر وزن مساوی یعنی این( = ) معنی خاصی نداره اما احساساتم فقط در قالب این کلمه ابراز میشه
سلام عزیزم اره خریدم... البته من چندین بار نشستم تار به تار موهاشو نگاه کردم روزی دوبار و هربار حدا ...
خداروشکر که از شرشون راحت شدی خیلی اعصاب خوردی برای آدم میاره شپش اگه میخواهی خیالت راحت باشه دوماه دیگه دوباره قطره بریز سر دخترت تا دیگه سمت سرش نیان
خداروشکر که از شرشون راحت شدی خیلی اعصاب خوردی برای آدم میاره شپش اگه میخواهی خیالت راحت باشه دوماه ...
اره حتما اینکارو میکنم.. دیگه کابوس میبینم شبا
امروز شعر سرودم مسامی مسامی بش بش بگید ....مسامی صد قل هوالله بش بگید ....مسامی...هر کی نگه مسامی... مسامی ..مسامی...مسامی.... علت نامگذاریم:من تو خونه شوهرمو مسامی صدا میکنم.... مسامی بر وزن مساوی یعنی این( = ) معنی خاصی نداره اما احساساتم فقط در قالب این کلمه ابراز میشه