امروز شعر سرودم مسامی مسامی بش بش بگید ....مسامی صد قل هوالله بش بگید ....مسامی...هر کی نگه مسامی... مسامی ..مسامی...مسامی.... علت نامگذاریم:من تو خونه شوهرمو مسامی صدا میکنم.... مسامی بر وزن مساوی یعنی این( = ) معنی خاصی نداره اما احساساتم فقط در قالب این کلمه ابراز میشه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دونه دونه جدا کردم تار به تار موهای دخترمو دیدم اما خیلی ریز هستن میترسم جا مونده باشه از طرفی میترسم خودم گرفتار شده باشم کسی نیست موهامو ببینه
امروز شعر سرودم مسامی مسامی بش بش بگید ....مسامی صد قل هوالله بش بگید ....مسامی...هر کی نگه مسامی... مسامی ..مسامی...مسامی.... علت نامگذاریم:من تو خونه شوهرمو مسامی صدا میکنم.... مسامی بر وزن مساوی یعنی این( = ) معنی خاصی نداره اما احساساتم فقط در قالب این کلمه ابراز میشه
سلام خوبی مامان فاطمه گلی من هم قم هستم تو یه تاپیک دیدم راجع به قطره کیمیا نوشته بودی.. می ...
بله عزیزم واقعا خیلی خوب دیگه هیچی رو هم نشستم فقط همون قطره رو زدم دیگه هیچی هم زنده ندیدم تو سرش خدا رو شکر از اون به بعد دیگه دخترم نگرفت ولی امسال داره میره مدرسه قصد دارم برم دوباره بخرم بریزم سرش تا با خیال راحت بفرستمش بره
تو اپلیکیشن دیوار سرچ کنید الان مرکز فروشش خیلی بیشتر شده تا دو سال پیش فقط یه جا بود که میفروخت
آره رشک ها رو خفه میکنه دیگه تبدیل به شپش نمیشن تو سر خودتم بریز اگه چیزی باشه میمیره
ممنونم ازت
انشالله که من هم جواب بگیرم
تعجب میکنم الان سه روز که متوجه شدم دخترم از مهد گرفته... هشت بار تار به تار موهاشو نگاه کردم انقدر تار موهاش ظریفه که نه کمر دارم نه چشم اما باز هم پیدا میکنم
ممنونم ازت انشالله که من هم جواب بگیرم تعجب میکنم الان سه روز که متوجه شدم دخترم از مهد گرفت ...
به خودت سختی نده برو همین امروز قطره رو بخر راحت بشی موهای دختر منم بلند بود فقط هر از گاهی نگاه میکردم اگه تخم جا مونده بود در می آوردم که تو سرش نمونه وگرنه اونا دیگه شپش نشدن
قطره معجزه خریدم دو تا ولی بنظرم خیلی اثر نداشت سه شبه دارم میزنم
ولی جدای از این..یکی از دوستانمون یک سال بعد سقطش باردار نمیشد..میگف رفتم پیش یه دکتری(به نظرم گف دکتر شریف)بعد اون براش تو چن مرحله تخمداناشو بادکش کرد.