2777
2789
عنوان

روانی شدمم بخدا

299 بازدید | 22 پست

سلام بچه ها شوهرم ی مقدار پول داشت بش گفتم بده دست من نداد بهم گفتم طلا بخر نخرید تو دوماه ۲۸ تومن خرج کرد الان فقط ۷۰۰تومن دارع میخاد برع سرکار همشو خرج خانواده اش کرده بهشم میگم میگه چیزی نگو عصابم خورده میشع

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی برا خانوادش خریده که شده ۲۸ تومن 

سه تا داداش دارع هیچ کدوم ی هزاری نمیدن بهشون شوهرم پول خرجی خونشونو میده اونم با چقددد مهمون پول چاه رو داده پول ....

وااا واقعا نمیدونم این چه بازی ایه ک مردا در میارن

خب مردک دیگه زن گرفتی زن و بچه داری

خرج کردنت برای ننه باجیت برای چیه دیگه

من خیلییی بدم میاد و اصلا تحمل ندارم

❤❤❤❤❤❤ترک قیزلارین سالیقینا❤❤❤❤❤❤❤❤
سه تا داداش دارع هیچ کدوم ی هزاری نمیدن بهشون شوهرم پول خرجی خونشونو میده اونم با چقددد مهمون پول چا ...

شوهرت پسر بزرگه خونس؟

میشه برای حاجت دلم یه صلوات بفرستید شاید به خاطر دل پاک شما خدا حاجت منو هم داد   

منم به شوهرم یگم پولو چیکار کردی میگه پول خودمه تا میتونی بندازش تو فسط و بدهی فقط همینجوری میتونی جمش کنی

بگذار وبُگذَر روزهایی که روز ما نیست روزگاری روز ما میرسد
سه تا داداش دارع هیچ کدوم ی هزاری نمیدن بهشون شوهرم پول خرجی خونشونو میده اونم با چقددد مهمون پول چا ...

ببین عزیزم شوهر منم اینطوریه با این تفاوت ک به خواهرش زنگ زدنی میگه پول نیاز دارین بفرستم

اونام ک خداروشکر هیچوقت نمیزارن از دهن شوهرم بیوفته زمین.سریع شماره کارت میفرستن

ولی از حق نگذریم چند روزه پس میدنا ولی بد عادت شدن تو هر شرایطی میخوان

❤❤❤❤❤❤ترک قیزلارین سالیقینا❤❤❤❤❤❤❤❤
بیستو هششت خرج چی کرده مگهههه

برا چاه کشاورزی باباش پول داد در حالی ک زن داداشش دعوا راه انداخت ک ما چول نداریم ۴ تا اجی داره با ۳ تا دادش ۱۰ روز جلو تر از عید اومون شوهرم ۶ تومن فقط وسیاگلهدبرا خونه خرید ماملنشم گف مریضم از شوهرم چول گرفت ولی دروغ گف برد برا پسر دیگریش

امان از دست این مردا که هیچوقت حرف گوش نمیدن

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
چی برا خانوادش خریده که شده ۲۸ تومن 

تو همین دوماه معلوم نی چیکارشون کردع میگه خرج خونه شدن خرج مهمون شدن ....با این پول فقط ی النگو برا من خرید اونم برا عیدی مجبور شد 

بابای من بچه بزرگ خانواده بود سی سال انققققدر داد به عموهام و زناشون الان اونا همه خونه و زندگی حسابی دارن بابا و مامانم تو پیری در به در و مستاجرن 

میشه برای حاجت دلم یه صلوات بفرستید شاید به خاطر دل پاک شما خدا حاجت منو هم داد