2777
2789
عنوان

روانی شدمم بخدا

| مشاهده متن کامل بحث + 299 بازدید | 22 پست
خانوادش مگه خودشون ندارن که شوهرت خرج میکنه براشون؟  اگه میخواست خرج اونا کنه چرا زن گرفت اصلا

بخدا باباش زمین دارع خونه داره کشاورزی دارع ولی هیی میگن نداریم بجای اینکع کمک شوهرمم کنن ک سرو سامون بگیرع بجاش دارن ازش میخورن نمبگم نده خانوادشه وظیفشه ولی اینکع بقیه داداشاش ی بار ی پولی نزاشتن تو جیبشون‌میسوزم اقد ما زحمت میکشیم اخرشم داداشاشو زن داداشاش ....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بابای من بچه بزرگ خانواده بود سی سال انققققدر داد به عموهام و زناشون الان اونا همه خونه و زندگی حساب ...

جاری منم همینطورع فقط چول جم میکنه ولی ما هرچی در میاریم هرج مهمونیا اونا با خرج زمینا میشع زن داداش اون روز گفت کاش زودتر بفروشین پول نیاز داریم در حالی ک همه ب اندازه کافی بردن 

خب تو خرج کن نزار پول بمونه دستش وسیله بگیر طلا بگیر  چجوری تحمل میکنی

من برا عید لباس ور داشتم مادرشوهرم هی غر میزد ب شوهرم ک چرا خرج میکنی چرا هی میبریش بازار چراا.....بهمم میده ولی ی چول تو جیبی اونقد بم نمیده ک بتونم زندگیشو جم کنم

بخدا باباش زمین دارع خونه داره کشاورزی دارع ولی هیی میگن نداریم بجای اینکع کمک شوهرمم کنن ک سرو سامو ...

تقریبا عین شوهر منه خانوادش حتی یک ریالم برا زن گرفتنش خرج نکردن با اینکه خیلی وضعشون خوب بود

از بین بچه هاشونم فقط شوهر من مثل پروانه دورشون میچرخه و خرجشون میکنه بقیه اصلا براشون مهم نی

تنها راهش اینه که تا میتونی خرج کنی تا هیچی برا بذل و بخشش نمونه

من از آن روز که در بند توام آزادم❤️
تقریبا عین شوهر منه خانوادش حتی یک ریالم برا زن گرفتنش خرج نکردن با اینکه خیلی وضعشون خوب بود از بی ...

اینم شانس ماعع شوهرمنم جونشو برا خانوادش میدع ولی چدر مادرش ظاهری دوسش دارن ولی برا اون مسرا حاضرن هرکاری کنن خستع شدم از همشون از رفتاراشون

من برا عید لباس ور داشتم مادرشوهرم هی غر میزد ب شوهرم ک چرا خرج میکنی چرا هی میبریش بازار چراا.....ب ...

خب باهاش حرف بزن قانعش کن تا به خودت بیای اونا خودشون میکشن بالا اونوقت با پول شما از بالا بهتون نگاه میکنن اینجوری که نمیشه بگو تو تنها که پسرشون نیستی اونا هم باید کمک کنن

اینم شانس ماعع شوهرمنم جونشو برا خانوادش میدع ولی چدر مادرش ظاهری دوسش دارن ولی برا اون مسرا حاضرن ه ...

شوهر من تو خانوادش به ظاهر از همه عزیزتره و تنها فرزند خانواده ست که بدرد خانوادش میخوره بقیه اصلا انگار نه انگار

ولی پدر مادرش حتی یه بارم بدردش نخوردن فقط ازش استفاده کردن حتی از بچگی خودش کار کرده و پول درآورده

حتی وقتی مریض میشن میارتشون خونه ازشون پرستاری میکنه! 

به نظرم هیچوقت بابت خانوادش بهش غر نزن و فقط با سیاست جلو برو

من از آن روز که در بند توام آزادم❤️