2777
2789
عنوان

ب نظرتون میشه ای وی اف کرد و هیییچکس نفهمه

| مشاهده متن کامل بحث + 751 بازدید | 69 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاری نمیکنن اما مادرشوهرم یک عمر میخواد سرکوفت بزنه ک زنش مشکل داشت و طبیعی باردار نشدن کلی خرج کردن ...

بیشترمادرشوهراتحت هرشرایطی سرکوفت میزنن وناشکری میکنن تازه توای وی اف بهترین وسالمترین اسپرموانتقال میدن که احتمال اوتیسم وبیماریهای دیگه میادپایین

تنبلی خودت خفیفه یا شدید شوهر من تحرکش ۲۹ درصد بود شما با ۴۰ نشد ما دیگه هیچی پس 😭

شدید ☹️

عزیزم من شوهرم دی اف ای اسپرمش بالاس و از همون اول دکتر گفت امکان داره اصلا جنین تشکیل نشه ک درستم گفت از ۹فولیکول فقط دوتا جنین بی کیفیت تشکیل شد

از دردسخن گفتن و از دردشنیدن باادم بی درد، ندانی که چه دردیست😔 ازته دلت برای همه منتظرها و من دعاکن  مرسی دوستم...
عزیزم مراحل تخمک اهدایی چطوریه چقدر هزینه دادی؟ منم اگه تاسال دیگه نشه باید اهدایی بگیرم

عزیطم من دکترم یه واسطه معرفی کرد اون واسطه خودش اهدا کننده پیدا کرد خودشم مراحل دکتر و سونو و آزمایشات اهدا کننده رو انجام میداد ما فقط روز پانکچر رفتیم بیمارستان در کل با هزینه های بیمارستان و دارو و سونو و دستمزد اون خانم ۱۷ تومن شد

عزیطم من دکترم یه واسطه معرفی کرد اون واسطه خودش اهدا کننده پیدا کرد خودشم مراحل دکتر و سونو و آزمای ...

اونوقت چندتا تخمک داشت؟ 

چندتا جنین تشکیل شد؟ 

باردارشدی؟

از دردسخن گفتن و از دردشنیدن باادم بی درد، ندانی که چه دردیست😔 ازته دلت برای همه منتظرها و من دعاکن  مرسی دوستم...
عزیزم من خواهرشوهرم ۱۲ سال ازدواج کرده و همسرش مشکلدکم تحرکی داره و اسپرم زنده کم داشت خیلی کم چندی ...

بله ایشالا بهشون بگو حتما هر روز فولیک اسید بخوره از ده روز قبل از انتقال هر روز دو قاشق نشاسته تو یک لیوان آب حا کنه بخوره و مربای به هم خوبه تا قبل از انتقال بخوره و استرس نداشته باشه

بله ایشالا بهشون بگو حتما هر روز فولیک اسید بخوره از ده روز قبل از انتقال هر روز دو قاشق نشاسته تو ی ...

فولیک اسید میخوره عزیزم

نشاسته و مربای به حتما میگم

این راسته ک میگن بعد از انتقال خوبه ک غذا با طبع سرد بخورن؟

بزرگــ شدیم همچون شایعه ای در روستا https://harfeto.timefriend.net/17384255708413

اونوقت چندتا تخمک داشت؟  چندتا جنین تشکیل شد؟  باردارشدی؟

۱۳ تا داشت ۷ تا جنین شد که یک بار باردار شدم سقط شد الان دوباره تو خرداد اهدا کننده جدید دارم باید از اول شروع کنم😥

۱۳ تا داشت ۷ تا جنین شد که یک بار باردار شدم سقط شد الان دوباره تو خرداد اهدا کننده جدید دارم باید ا ...

وای...امان از انتظار.... اون هفت تارو چندبار انتقال دادی😔؟

ان شاالله ک این بار حتما جواب میگیری ...خودت ازمایش ایمنی و انعقادی دادی؟ 

اگه طبع بدنت سرده ازالان خودتو ببند به گرمیجات 

فولیک اسید میخوره عزیزم نشاسته و مربای به حتما میگم این راسته ک میگن بعد از انتقال خوبه ک غذا با ط ...

به سه چهار روز اولو فقط سوپ بخوره که شکمش سفت نشه و آلو و زیتون بخور چون نباید اصلا یبوست بشه ۶ روز اول خیلی مهمه