2777
2789
عنوان

ب نظرتون میشه ای وی اف کرد و هیییچکس نفهمه

| مشاهده متن کامل بحث + 751 بازدید | 69 پست
وای...امان از انتظار.... اون هفت تارو چندبار انتقال دادی😔؟ ان شاالله ک این بار حتما جواب میگیری .. ...

۳ بار انتقال دادم فقط یک بارش موفق بود😢 خیلی وقته سردیجات زندگیمو خذف کردم لبنیات اصلا نمیخورم گوشت گوسفند و بوقلمون میخورم تو برنجم حتما شوید یا زعفرون میریزم و با روغن سیاه دونه شکمم رو چرب میکنم دیگه پناه بر خدا 

به سه چهار روز اولو فقط سوپ بخوره که شکمش سفت نشه و آلو و زیتون بخور چون نباید اصلا یبوست بشه ۶ روز ...

ممنون عزیزم خیلی لطف کردی

وقتتو گرفتم

والله خیلی استرس داریم

خودش خیلی امیدواره نمیخوام تو ذوقش بخوره😥

بزرگــ شدیم همچون شایعه ای در روستا https://harfeto.timefriend.net/17384255708413

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۳ بار انتقال دادم فقط یک بارش موفق بود😢 خیلی وقته سردیجات زندگیمو خذف کردم لبنیات اصلا نمیخورم گوشت ...

خیلی خوب کاری کردی اگه مشکل انعقاد و ایمنی نداشته باشی بدون شک باردارمیشی ...ازالان چله سوره مریم را بردار ...موفقذبشی عزیزم ....برای منم دعاکن 

از دردسخن گفتن و از دردشنیدن باادم بی درد، ندانی که چه دردیست😔 ازته دلت برای همه منتظرها و من دعاکن  مرسی دوستم...
خیلی خوب کاری کردی اگه مشکل انعقاد و ایمنی نداشته باشی بدون شک باردارمیشی ...ازالان چله سوره مریم را ...

ب دکتر گفتم‌گفت چون بدنت کبود شده مشکل انعقادی نداری و البته سری آخر یه آمپول ضد انعقاد زیر جلدی بهم دادن همون باری که باردار شدم

توکل به خدا انتظار سخته

عزبزم ببخشید ی سوال دیگ

این نشاسته رو همه میگن ک خوبه قبل انتقال

ولی متوجه نشدم چرا؟

چ تاثیری داره؟

بزرگــ شدیم همچون شایعه ای در روستا https://harfeto.timefriend.net/17384255708413

ب دکتر گفتم‌گفت چون بدنت کبود شده مشکل انعقادی نداری و البته سری آخر یه آمپول ضد انعقاد زیر جلدی بهم ...

این بار حتما برو ازمایشش را بده ...توکه داری هزینه میکنی ی دوتومن اضافه تر خیال خودتم راحت ترمیشه ...

از دردسخن گفتن و از دردشنیدن باادم بی درد، ندانی که چه دردیست😔 ازته دلت برای همه منتظرها و من دعاکن  مرسی دوستم...
عزبزم ببخشید ی سوال دیگ این نشاسته رو همه میگن ک خوبه قبل انتقال ولی متوجه نشدم چرا؟ چ تاثیری دار ...

از قبل از انتقال بخوره تا روز آزمایش باعث چسبندگی رحم میشه حتی به خانمای باردار که خطر سقط دارن میگن نشاسته بخورن باعث میشه جنین بچسبه به رحم

این بار حتما برو ازمایشش را بده ...توکه داری هزینه میکنی ی دوتومن اضافه تر خیال خودتم راحت ترمیشه .. ...

اصلا بحث هزینه نیست من همه آزمایشات حتی ژنتیک هم دادم اینم اگه برام بنویسن میدم خودم به دکترم گفتم بنویس گفت لازم نداری

از قبل از انتقال بخوره تا روز آزمایش باعث چسبندگی رحم میشه حتی به خانمای باردار که خطر سقط دارن میگن ...

ممنون عزیزم🌹